PS5'i satıp PC alınır mı?

Gta6'dan mahrum olmak istiyorsun sanırım. Bence mantıklı bir hareket değil. Elinde hiç bilgisayar yoksa bilemem.
Türkiyenin şuanki durumunda Allah bilir Gta 6 5K falan olur hem zaten sırf gta oynamak içinde ps5'i tutmaya gerek yok bana kalırsa. Ne kadar iyi olursa olsun sonuçta belli bir süre sonra oyun canını sıkıcaktır bir oyuna okadar para vermeyi şuan mantıklı bulmuyorum ha oynar elbet ama indirime girmesi lazım. İndirimede gta6 1 yıla anca girer.

Türkiyenin şuanki durumunda Allah bilir Gta 6 5K falan olur hem zaten sırf gta oynamak içinde ps5'i tutmaya gerek yok bana kalırsa. Ne kadar iyi olursa olsun sonuçta belli bir süre sonra oyun canını sıkıcaktır bir oyuna okadar para vermeyi şuan mantıklı bulmuyorum ha oynar elbet ama indirime girmesi lazım. İndirimede gta6 1 yıla anca girer.
Arkadaşta orta halli laptop vs olsaydi kesinlikle sat demezdim gta için bile beklenirdi. Ama bilgisayar yoksa yapacak birşey yok. Bakalim dedikleri gibi zamaninda ve makul fiyattan ( 70-100$) dan çıkacak mi. Hem oyun cikmadan dolar 40'i geçmezse iyidir.

Arkadaşta orta halli laptop vs olsaydi kesinlikle sat demezdim GTA için bile beklenirdi. Ama bilgisayar yoksa yapacak bir şey yok. Bakalim dedikleri gibi zamaninda ve makul fiyattan ( 70-100$)dan çıkacak mi? Hem oyun cikmadan dolar 40'i geçmezse iyidir.

Bana kalırsa 85 dolardan çıkacak piyasaya ilk oyunu çok bekleyende olduğu için en az 1 sene indirime girmez o kadar pahalı bile olsa her şekilde deli gibi satılacaktır. Türkiye de almak çok zor olacak maalesef ha ben şöyle almayı düşünüyorum: İtem satışta falan ilk çıktığı zaman 400 500TL'ye çoklu hesap satıyorlar daha uyguna çıkabilir. Ben öyle alıp hikaye için oynarım pek Online'da takılan biri değilim ben ama kişiden kişiye değişir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı