Psikiyatra gitmek gelecekte sıkıntı yaratır mı?

Gerçekten lanet bir okula benziyor. Sınıfta yakın arkadaşın var mı?

İşte sonra vay efendim matematikten neden 30 aldın. AYT soruları olunca , ben bile şaşırdım 30 aldığıma. 0 alacağım sanıyordum.
Kaçıncı sınıfsın sen nasıl arkadaşın yok dışlandın mı?
11.sınıf,ama 9 10 karantina ile geçti 9 da da fazla arkadaşım olmadı. hani "arkadaş" var ama yakın yok.

İşte sonra vay efendim matematikten neden 30 aldın. AYT soruları olunca, ben bile şaşırdım 30 aldığıma. 0 alacağım sanıyordum.

Bir ailenin olması zor olmalı ben bu konu bakımından şanslı sayılırım.

11.sınıf, ama 9 10 karantina ile geçti 9 da da fazla arkadaşım olmadı. Hani "arkadaş" var ama yakın yok.

Anladım sınıfta yakın arkadaşlar var mı yoksa sana özgün mü?

Bir ailenin olması zor olmalı ben bu konu bakımından şanslı sayılırım.

Bu hayattaki en şanslı insan düzgün anne babası olan insandır bence. Hayatımı mahvetti benimkiler. Ama dediğine üzüldüm :(

Anladım sınıfta yakın arkadaşlar var mı yoksa sana özgün mü?

Sınıf dışında okulda arkadaşlarım var birkaç muhabbet edebileceğim ama sınıfımda tamamen uzaylı kalıyorum.

Bu hayattaki en şanslı insan düzgün anne babası olan insandır bence. Hayatımı mahvetti benimkiler. Ama dediğine üzüldüm :(

Ben artık üzülmüyorum sadece diğer insanları görünce bir garibime gidiyor o kadar. Alışmak istemesen bile istemeye istemeye alışmak zorunda kalıyorsun.

Sınıf dışında okulda arkadaşlarım var birkaç muhabbet edebileceğim ama sınıfımda tamamen uzaylı kalıyorum.

Arkadaşların çalışkan zeki insanlarsa onlarla çalışabilirsin daha hızlı öğrenebilirsin.

Ben artık üzülmüyorum sadece diğer insanları görünce bir garibime gidiyor o kadar. Alışmak istemesen bile istemeye istemeye alışmak zorunda kalıyorsun.

Arkadaşların çalışkan zeki insanlarsa onlarla çalışabilirsin daha hızlı öğrenebilirsin.

Okulum öyle insanlarla dolu zaten okulda haytalık yapıyor adam diyorsun bu tembel ama gel gör ki adam sınavlarından 100 alıyor. Demek ki okulda yapmadığını evde yapıyor.

benim ana sorunum şuan ders çalışmanın ilgi çekici olmaması ve odaklanamamam.

Haha evet. Çoğu YouTube'dan çalışıyorum diyor bana. Ben YouTube'dan çalışınca dikkatim dağılıyor. Anlıyorum ama 30dk video 1 saat sürüyor bu yüzden.

Sen yine iyisiniz ben bir tane videoyu 3, 4 kere bitirdiğimi bilirim. Bu arada çocuklarda başarı sarhoşluğu vs varsa seni kandırıyor da olabilirler sonuçta başarmak çok zevkli bir meyvedir öyle değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı