Psikoloji vs makine mühendisliği

Yani ikisi birbirinden çok farklı dallar hangisine ilginiz olduğuna göre değişir ama mühendislikte iş imkanı daha fazladır.

Selam, sizce genel olarak psikoloji mi daha iyidir mühendislik mi? Mühendislik derken daha çok makine mühendisliği düşünüyorum.
İkisi çok ayrı dağlar eğer psikoloji okicam dersen tamamen insanları anlaman insanların düşüncesine ortak olman kendini benimsemen ama makine mühendisliği dediğin alan makina ve makina içindeki herşey ? alakalarını anlamadım

Yani ikisi birbirinden çok farklı dallar hangisine ilginiz olduğuna göre değişir ama mühendislikte iş imkanı daha fazladır.
artık o iş imkanı boşa düştü kral valla torpil yoksa meslek yok dencek kadar fazla

Elma ile armut diyorsunuz. Meslek seçimi internetteki yorumlara göre değil, sizin yönelimlerinize göre olur.
Genel olarak demiştim. Karar veremediğim için sordum; mesela bir bölümü geçmek çok zordur, şartları zordur, ataması yoktur gibi. Tabii ki kararımı biri dedi diye vermek için sormadım.

Genel olarak demiştim. Karar veremediğim için sordum; mesela bir bölümü geçmek çok zordur, şartları zordur gibi.

Psikoloji okicaksan sabr olacak kendini tanicaksın insanları nasıl tanıdığını öğreniceksin kafan takıntılı olmayacak çözüm üretebilen bir kafan olması lazım duygusal olmaman lazım gibi bir sürü temel yasası var o bölümün ama sana tavsiyem olursa yeteneğin seni nereye sürüklüyorsa oraya git.

İkisi de birbirinden uzak dallar. İnsanlarla uğraşırım dersen psikoloji, makinelerle uğraşırım dersen mühendislik. Şahsen ben olsam makine derdim insanlarla garip bir alıp veremediğim var ama makinelerle yok onlarla da olursa kaldırır çekici vururum :D

İkisi çok ayrı dağlar eğer psikoloji okicam dersen tamamen insanları anlaman insanların düşüncesine ortak olman kendini benimsemen ama makine mühendisliği dediğin alan makina ve makina içindeki herşey ? alakalarını anlamadım

artık o iş imkanı boşa düştü kral valla torpil yoksa meslek yok dencek kadar fazla
Maalesef ki doğru ama bir yerden de bir şeylerin ucundan tutmak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı