Psikolojik sorunlarım var

Uçan adanalı

Femtopat
Daha fazla  
Sorunum obsesif kompulsif bozukluluk ve direkt sorunumdan bahsediyorum.
Oyun oynarken ESC'ye sert bir şekilde 5 kez basmaz isen annen ölecek diyorum içimden.
Yatarken ışığı 10 kere açıp kapatmaz isen kardeşin ölecek diyorum içimden ben yapmak istemiyorum ancak beynim beni zorluyor.
Mouse'yi 10 kere kapatıp açmaz isen deprem olacak gibi şeyler düşünüyorum ve bu yapmak istemediğim hareketleri yapıyorum.
Bundan nasıl kurtulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir psikiyatrist ile görüşmen gerek, maalesef uzaktan bir şey yapamam.

Hocam gayet normal herkes pandemiden dolayı evde olduğu için insanlarda piskolojik sorunlar çıkabiliyor.

Bende yapıyordum bunları

Bence bunlar psikolojik sorun değil. Eğer aklından o düşünce geçtiği zaman yapmayı amaçladığın şeyi yapmazsan geçip gidiyor. Ben öyle çözmüştüm.
Doğru sanırım, ben de küçükken babamla ekmek almaya gittiğimizde eve gelene kadar kopardığım ekmeği yutmuyordum. Bir süre sonra geçebilir tabii.

Çocuklar bile yapıyor bunları ama eğer sizin ki ciddi bir duruma geldiyse. Yani hayatınızı, sizi olumsuz etkiliyor ise psikiyatr ile görüşmeni öneririm. İleride ciddi problemlere yol açabilir.

Bende de var bu. Sağ elim ile bir şey yapıyorum mesela sonra sol ile de yapıyorum sonra ikisi ile de yapıyorum sanki düzgünleştirmiş gibi oluyorum bu şekilde yani anlatamıyorum ama değişik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…