Dünyada hiçbir ilaç sizin kalıcı olarak o düşüncenin gelmemesini durduramaz. Alkol durdurur, ilaç da durdurur ama dediğim gibi kalıcı olarak durduramaz. Yani ilaç tedavileri hükümsüzdür. Günü kurtarır, ayı kurtarır, yılı kurtarır. Eğer gerçekten bu sorundan kurtulmak istiyorsanız. Size okbden çıkış biletini veriyorum. O hareketi yapıp yapmamak duygumuzun elinde değil. Bir anne oğlu yangın içinde kaldığında o yangından çok korksa da nasıl alevlerin içine atlıyorsa korku duygusunu dinlemeyip. Siz de huzursuzluk duygunuzun size yaptırmak istediğini yaptırıp o duyguyu daha çok beslemeyeceksiniz. Ama diyeceksiniz ki huzursuz oluyorum yapınca rahatlıyorum. İşte siz her rahatladığınızda o huzursuzluk duygusunu daha çok besliyorsunuz ve o düşünce daha çok geliyor. Davranıştan besleniyor. İçinize ne kadar sıkıntı gelirse gelsin, ter bassın, çarpıntı olsun, hatta mideniz bulansın, başınız dönsün, titreyin lakin o davranışı bir süre yapmayınca o duygu beslenemicek ve sönecektir. Duygu söndükten sonra da o düşünceler kafanıza uğramaz olacaktır. OKB nin çıkış zinciri burasıdır. Geriye söylenen bütün tavsiyeler laf salatasıdır, sağdan soldan duymadır yada ellerini ovuşturarak paranızı yolmak isteyen sağlık bakanlığı tarafından denetlenmeyen psikologların safsatısıdır. Keyifli günler.