PSP alınır mı?

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. Ben PSP almak istiyorum sizce bu dönem de PSP alınır mı? God of War'ın eski oyunlarını oynamak için almayı düşünüyorum yanında da ufak tefek bazı oyunlar. Böyle bir ilan buldum sizce bu ilan iyi midir?

Retro oyun seviyorsanız alınır. İlandakinden uzak durun.

God of War'un bütün eski oyunlarını oynayamazsınız ama sevdalısına gider bence. Alıp oyunları bitirince satacaksanız alınmaz. Koleksiyon tarzı alayım dursun kenarda diyorsanız alınır.

Retro oyun seviyorsanız alınır. İlandakinden uzak durun.
İzmir de oturuyorum deneyip alacağım.

God of War'un bütün eski oyunlarını oynayamazsınız ama sevdalısına gider bence. Alıp oyunları bitirince satacaksanız alınmaz. Koleksiyon tarzı alayım dursun kenarda diyorsanız alınır.

Benim amacım günlük kullanım değil zaten uzun yollarda kullanmak için arıyorum ben daha çok.

Emulatör yükledikten sonra dünyanın en iyi el konsoluna dönüşüyor. Kesinlikle alınır.

Hocam sanırım tek bir joystick var bu sorun yaşatır mı?

İzmir de oturuyorum deneyip alacağım.

Benim amacım günlük kullanım değil zaten uzun yollarda kullanmak için arıyorum ben daha çok.

Hocam sanırım tek bir joystick var bu sorun yaşatır mı?

Hocam PSP 1000 serisi ilandaki sıkıtılı seri. Pilinin de iyi olmadığını söylemiş.

Bu adamdan bir şey almayın. Bu adama yazdım adam akıllı cevap bile vermiyor. Resimdeki konsolu alın.
IMG_20221108_181802.jpg

Bu adamdan bir şey almayın. Bu adama yazdım adamakıllı cevap bile vermiyor. Resimdeki konsolu alın.Eki Görüntüle 1570413

Hocam resimdeki konsol nedir acaba? Ayrıca bütçem yüksek olmadığı için PSP'lere bakıyorum.
Sanırım attığınız ürün Nintendo DS baktım da ben Sony ürünü arıyorum hocam.

Hocam PSP 1000 serisi ilandaki sıkıtılı seri. Pilinin de iyi olmadığını söylemiş.

Hocam bütçem maksimum 1000 TL bana düzgün bir PSP modeli önerebilir misiniz linki ile? İzmir de olursa daha iyi olur deneyip alabilirim.

Hocam resimdeki konsol nedir acaba? Ayrıca bütçem yüksek olmadığı için PSP'lere bakıyorum.
Sanırım attığınız ürün Nintendo DS baktım da ben Sony ürünü arıyorum hocam.

Hocam bütçem maksimum 1000 TL bana düzgün bir PSP modeli önerebilir misiniz linki ile? İzmir de olursa daha iyi olur deneyip alabilirim.

İzmir içi bu ilanları buldum hocam. PSP alırken dikkat etmeniz gereken şeyler; tuşlarının çalışması, ekranda dalgalanma sorunu gibi bir şey olmaması, pilinin sağlam olması, 1000 serisi olmaması (mümkünse);2000, 3000, GO ve street (E1004) serileri olursa daha iyi olur. Hafıza için de internette PSP hafıza kartı adaptörleri satılıyor normal SD kartları PSP kartına dönüştürüyor. Normal kartlar pahalı oluyor onlara bakabilirsiniz. Ayrıca 1000 TL PSP için çok uçuk bir fiyat hocam eski bir cihaz. Bütçeniz fazlaysa vita da alabilirsiniz. Maalesef ülkemizde eskidikçe değeri düşmesi gereken şeylerin fiyatı artıyor. PSP'lerinde fiyatı artmış. Bence maksimum 600-700 verin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı