PSP alınır mı?

• Konuyu başlatan peş2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 51
  • Görüntüleme 2.938

peş2

Hectopat
Yer
Sivas
Merhaba PSP almak istiyorum 2. el alacağım ne yapmalıyım? Hangi modeli almalıyım oyunlari nereden bulurum vs. bilen biri anlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlar sadece korsan var orijinal bulamazsın. Fazla yıpranmamış olmasına dikkat et. Diğerleri çok mühim değil.

Modelleri kafamda ancak biraz bulanık. Sanırım en ideal model 3004 idi.

Fiziksel kopyalar haliyle artık üretilmiyor ancak ikinci el bulunabilir tabi.

Kırılmış PSP'lere oyun yükleyebileceğiniz bir ISO sitesi vardı. Bir sey paradise dı galiba. Linklerin hepsini indirmişlerdi ancak bir script yardımı ile sorunsuz oyunları indirebiliyorsunuz hala.

Eğer psp oyunlarını oynamak istiyorsan bir ppsspp(psp emülatör) kullanabilirsin. Ama gerçekten bir psp oynamak istiyorsan son model olanlardan alman lazım bir bakayım hangisiydi hocam. Ayrıca gidip jailbreak atman gerekebilir bu devirde oyunları hem pahalı hem zor bulunuyor. Jailbreak atınca bir şey kaybetmezsiniz.

Modelleri kafamda ancak biraz bulanık. Sanırım en ideal model 3004 idi.

Fiziksel kopyalar haliyle artık üretilmiyor ancak ikinci el bulunabilir tabi.

Kırılmış PSP'lere oyun yükleyebileceğiniz bir ISO sitesi vardı. Bir sey paradise dı galiba. Linklerin hepsini indirmişlerdi ancak bir script yardımı ile sorunsuz oyunları indirebiliyorsunuz hala.

Bahsettiğim site bu. Çok fazla anısı var bu sitenin.[

Eğer PSP oyunlarını oynamak istiyorsan bir PPSSPP(PSP emülatör) kullanabilirsin. Ama gerçekten bir PSP oynamak istiyorsan son model olanlardan alman lazım bir bakayım hangisiydi hocam. Ayrıca gidip Jailbreak atman gerekebilir bu devirde oyunları hem pahalı hem zor bulunuyor. Jailbreak atınca bir şey kaybetmezsiniz.

İlla PSP istiyorum hocam onu bir tatmak istiyorum dediğin gibi Jailbreak da atarım problem yok.

İlla PSP istiyorum hocam onu bir tatmak istiyorum dediğin gibi Jailbreak da atarım problem yok.
Hocam modeller hakkında bir bilgim yok ama olabildiğince en son çıkanı almaya çalışın. Babam bana vaktinde almıştı çok güzeldi ama küçüktüm hatırlamıyorum. PSP deneyimi tadılması gerek gerçekten de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı