PSP bataryasiz çalışır mı?

Şarjı takılı şekilde çalışır benimde PSP vardı onu öyle çalıştırıyodum eğer çalışmazsa ikinci el batarya almanı öneriyorum. İyi günler Hayırlı cumalar

Şarjı takılı şekilde çalışır benim de PSP vardı onu öyle çalıştırıyordum eğer çalışmazsa ikinci el batarya almanı öneriyorum. İyi günler Hayırlı cumalar

Şarj takılı olunca sıkıcı oluyor amaç zaten PSP'yi her yerde kullanmak ve şarj da sıkıntılıysa oyunda bile kapanıyor.

Şarj takılı olunca sıkıcı oluyor amaç zaten PSP'yi her yerde kullanmak ve şarj da sıkıntılıysa oyunda bile kapanıyor.
Şöyle diyeyim ben psp kullanırken uzun kablo ile kullanıyordum o yüzden herhangi bir problem olmuyodu benim açımdan sizinde dediğiniz gibi PSP her yerde oyun oynamak için çıktı Sarj sıkıntılı ise Hiçbir şey yapamayız.

Güncelleme: Bataryasız çalışıyor şarj kablosunu cihaza takmanız yeterli.

@Rüzgar Oyun HD @Okanerinensevdiğipc Okan adlı kullanıcının doğruyu söylüyor fat kasalar genelde kronik sorunlu çoğunun ekranında kronik olarak dalgalanma var bende de vardı.

Hocam bende E-1004 ve 2004 serisi kullandım PSP'de bu sorunu yaşamış biri olarak söylüyorum tek çözüm yenisini almak ben öyle yaptım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı