Güncel oyunlar çıkıyor mu hala?Aslında oyunları küçük çaplı. Grafiklerini bilirsin belki. İstersen ben sana ikinci el neredeyse 1 ay bile kullanmadığım Psp E3006 satabilirim. İçinde 30 oyun var. Grafik önemli değilse senin için al bence.
Maalesef ama bir sürü oyunu var diyebilirzGüncel oyunlar çıkıyor mu hala?
Fiyat ne kadar dostum ?Aslında oyunları küçük çaplı. Grafiklerini bilirsin belki. İstersen ben sana ikinci el neredeyse 1 ay bile kullanmadığım Psp E3006 satabilirim. İçinde 30 oyun var. Grafik önemli değilse senin için al bence.
Tam belirlemedim. Sence ne kadar eder?Fiyat ne kadar dostum ?
Bir fikrim yok maalesef PSP'den anlamıyorum sadece tatile gittiğimde de oyun oynayabileceğim bir platform arıyordum PSP mantıklı geldi. Ancak sıfırları 400-500 TL olunca ikinci el fiyatını size sorayım dedim.Tam belirlemedim. Sence ne kadar eder?
250 TL olur diye düşünüyorum. 25 tane oyun var ve neredeyse 1 ay ancak dokunmuşumdur.Bir fikrim yok maalesef PSP'den anlamıyorum sadece tatile gittiğimde de oyun oynayabileceğim bir platform arıyordum PSP mantıklı geldi. Ancak sıfırları 400-500 TL olunca ikinci el fiyatını size sorayım dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.