Merhaba internette PSU araştırırken benimle aynı PSU'ya sahip birisinin patlamış ve ekran kartı falan gitmiş, bu neden olur?
PSU ile bir sorun yaşansa garanti ilgilenir mi yoksa ilgilenmez mi?
Şu anda akım korumalı priz kullanıyorum ama bir sorun olur mu bilemem, önerilerinizi bekliyorum.
3 yıl garantisi var sistemin garanti bunada girer mi hocam ona göre değiştirmeyi düşünüyorum şuanda bir bütçem yok hepsini ekipmana bastım psu modelime hiç bakmamıştım.
3 yıl garantisi var sistemin garanti bunada girer mi hocam ona göre değiştirmeyi düşünüyorum şuanda bir bütçem yok hepsini ekipmana bastım psu modelime hiç bakmamıştım.
O rampage muhtemelen 600w değil. 500w civarıdır. Hatta o bile olmayabilir. Yani illa patlayacak diye bir durum yok. Kullanan çok fazla kişi var. Garanti kısmını bilmiyorum.
PSU işi biraz şans işidir. En kaliteli PSU'nun bile yandığını gördüm. Önemli olan yandığında diğer bileşenlere zarar vermemesi. İşte kaliteliyle kalitesizi ayıran fark budur. Yoksa en dandik PSU'da bile sigorta vs. var. Ben dandik bir Frisby PSU kullanıyorum. Onlarca defa elektrik kesilmiştir ama hiçbir şey olmadı çok şükür. Elektrik kesilince PSU'ya bir şey olması çok zor, önemli olan yüksek voltaj binmesi. Örneğin elektrik kesintisinden sonra aniden gelen elektrik tehlikelidir. Ne olur ne olmaz PC fişini çekin. Akım korumalı priziniz de varmış. Çok kafaya takmayın ama en yakın zamanda değiştirmeniz iyi olur.
O Rampage muhtemelen 600W değil. 500W civarıdır. Hatta o bile olmayabilir. Yani illa patlayacak diye bir durum yok. Kullanan çok fazla kişi var. Garanti kısmını bilmiyorum.
Oyuncular için özel tasarlanmış ekipmanlar: mekanik klavyeler, hassas mouselar, güçlü kulaklıklar ve daha fazlası... En yeni oyuncu teknolojileri için Türkiye'nin bir numaralı oyuncu ekipman markasını inceleyin.
Oyuncular için özel tasarlanmış ekipmanlar: mekanik klavyeler, hassas mouselar, güçlü kulaklıklar ve daha fazlası... En yeni oyuncu teknolojileri için Türkiye'nin bir numaralı oyuncu ekipman markasını inceleyin.