Herkese merhaba, öncelikle. Sistemimdeki PSU içindeki konnektörü patladı yani şu an böyle düşünüyorum. Bu patlama sonucunda sistemimdeki diğer parçalara zarar gelme olasılığı nedir acaba?
Nasıl gelmiyor hocam akım da gerilimde var çok düşük ihtimal PSU patlayınca elektriği anakarta bindirceğini sanmıyorum bindirsede onu telafi edecek sistemi varmış.
Nasıl gelmiyor hocam akım da gerilimde var çok düşük ihtimal PSU patlayınca elektriği anakarta bindirceğini sanmıyorum bindirsede onu telafi edecek sistemi varmış.
Ben iyi biliyorum falan demedim. Olası durumları söyledim. 12V hattı sıçradıysa anakarttaki akım koruması tüm sistemi kurtaramaz. O yüzden sadece yeni PSU takmakla çözülmez; diğer bileşenlerde de hasar olabilir. Umarım yanmamıştır ama kesin konuşmak iyimserlikten başka bir şey olmaz.
Ben iyi biliyorum falan demedim. Olası durumları söyledim. 12V hattı sıçradıysa anakarttaki akım koruması tüm sistemi kurtaramaz. O yüzden sadece yeni PSU takmakla çözülmez; diğer bileşenlerde de hasar olabilir. Umarım yanmamıştır ama kesin konuşmak iyimser olur.