PSU patlarsa diğer parçalara ne olur?

278101

Hectopat
Hazır sistemdeki PSU patladı diyelim. Diğer parçalara da zarar verdi ve garanti hala devam ediyor. Diğer parçalara kim bakacak mesela ya da aldığımız yer sistemin yenisini mi veriyor? Patladığı için örneğin Vatan'dan aldık sistemi ya da İtopya, İncehesap.

Aldığın yere götürüp ürünü veriyorsunuz zaten sizden hiç bir işlem yapmamanızı istiyorlar. yeni nesil anakartlar akım korumasına sahip. ki yeni nesil psularda öyle. patlama diye bir şey görmedim ben. en fazla buji diye tabir edilen sigortası yanıyor sonrada çalışmıyor zaten.

Aldığın yere götürüp ürünü veriyorsunuz zaten sizden hiçbir işlem yapmamanızı istiyorlar. Yeni nesil anakartlar akım korumasına sahip. Ki yeni nesil PSU'larda öyle. Patlama diye bir şey görmedim ben. En fazla buji diye tabir edilen sigortası yanıyor sonrada çalışmıyor zaten.

Vatan'dan hazır sistem aldım 3 ay önce Rampage 500W 80Plus var bu Rampage çok kötü diyorlar. Patlıyor diyorlar ama hiç kanıt görmedim.

Kullanılan parçalar, malzeme kalitesi, sözde sertifikaları güven vermemektedir. Sadece güç kaynağı değil: Kasa, soğutucu, çevre birimleri gibi parçalarda da sorun yaşayanlar fazlasıyla var. Deneyimlerden yola çıkılarak Rampage dahil önerilmeyen belli başlı firmalar vardır. Ve fiyat bazında da ürünlerini ucuz tutarak, özellikle hazır sistemlerde kendilerine oldukça yer bulmaktalar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı