PTT Kargo dolandırıcılığı

LevinApex

Hectopat
Katılım
2 Nisan 2020
Mesajlar
193
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
soolate.PNG


11 Aralıkta verilen kargom 15'inde bursaya geliyor 8 gün dağıtıma çıkmasını bekliyorum ve şok geldik yoktunuz vakası. Gün boyu evde olmasam tamam hadi belki dışardaydım vs diyeceğim fakat evdeydim. Çok yakınımda PTT şubesi ve kargomat var bari oralara bırak geri gitmiş kargo nerede olduğunu kimse bilmiyor ve çalışanları aradığımda yyapcak bir şey yok gibisinden saçma saçma konuşuyorlar böyle bir hizmet olur mu kesinlikle kullanmayın kullandırmayın kargonuzun hiçbir güvenliği yok.
 
Bu şubesi sıkıntılıymış, Google üzerinde birkaç iyi yorum dışında sürekli aynı dert. Benim kargomu 1 günde getirdiler, ben mi şanslıyım bilmiyorum fakat şubenin genel olarak bir sorunu varmış.
 
Klasik PTT mesajı. Dağıtıma çıkarmıyorlar, evde yoksunuz diyorlar.

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu mayıs ayında aileme kolonya göndermiştim. Evden çıkamayan babama mesaj gelmiş "Evde yoktunuz." diye. İhbar ettim, ilgili şube sonraki gün paşa paşa getirdi kargoyu. Aynısını yapın, ihbar edin.
 
Yahu PTT'nin kapıma 1 kez bile ürünü getirdiğini hatırlamıyorum bakın onlarca kargom geldi 1 kez bile kapıma gelmedi, acilen kapanması gereken boşuna çalışan bir firma.
 
Ben nedense memnunum genel olarak. UPS'ten sonra en hızlı ve en sorunsuz firma. Şube farkı var sanırım, UPS'in bulunduğum ilçede şubesi olmamasına rağmen nasıl en hızlı o da garip bir konu.
 
Hocam evde olduğunuzu kanıtlayabilmenin yolunu bulursanız kol gibi tazminat alırsınız.

Evde 7 adet kamera sistemi var.
Bursada en hızlı kargo sürat ve yurtiçi 1 günde geliyor.
Ne kadar küfretsem azdır PTT'ye bugün aradım ve getirmelerini söyledim getireceğiz dediler ve getirmediler umarım işler rast gitmez bir de pişkin pişkin konuşuyorlar yarında gelmesin kargomu çaldılar diye polise gideceğim.
Klasik PTT mesajı. Dağıtıma çıkarmıyorlar, evde yoksunuz diyorlar.

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu mayıs ayında aileme kolonya göndermiştim. Evden çıkamayan babama mesaj gelmiş "evde yoktunuz." Diye. İhbar ettim, ilgili şube sonraki gün paşa paşa getirdi kargoyu. Aynısını yapın, ihbar edin.

1000 kişi ile görüştüm ihbar ediyorum PTT'nin genel servisine işey yaramıyor. Kargo ücretini vermesem peşinde polisle gelir ama.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı