PTT kargo rezilliği

Hepsiburada'dan 300 TL'lik bir ürün siparis ettim 1 haftadır gönderi takipte posta teslim bordrosu mübadele servisine geldi yazıyor.

Yapacağın pek bir şey yok. Kimse kusura bakmasın ama HB tamamen rezalet bir şekilde çalışıyor. Kargo takip sistemi berbat. Doğru bilgi vermek bir yana dursun ben kargo firmalarıyla senkron çalıştığını bile düşünmüyorum. Sistemde olan kargo, HB'nin sisteminde gözükmüyor. Dağıtımda dediği kargo başka bir gün, daha yeni araca yüklenmiş olarak güncelleniyor vs vs.

Zaten bu maske, dezenfektan, eldiven ve kolonya konusunda da tutumları berbattı. Ceza yeme uğruna kontrolsüz ürün ekletip "fiyatları satıcı belirler" tarzında saçma bir uyarı bastırıyorlardı. Maalesef kendisine son 7 ayda yaptığım tüm siparişlerden ve tutumundan kaynaklı soğumuş durumdayım. Tavsiyede etmiyorum kesinlikle.

Son olarak merak etme bir şekilde gelir ama ne zaman gelir orası muamma: S

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı