- Makaleler
- 3
Dün bir yakınımı PTT'den 2 kargomu alması için gönderdim. 18 yaşından küçük diye veremeyiz demişti bir görevli. Daha sonra diğer görevlide hayır verilebilir dedi ve kargoyu 1-2 saat arayıp bulamadılar. Yarın gel dediler, bir kağıt verdiler ve bunu göster dediler. Bugün geldiğinde ise kağıdı kabul etmediler ve yine 18 yaşından küçük olduğun için veremeyiz dediler. Yakınım biraz itiraz ettikten sonra başka birine yönlendirilmiş ve o kişide kargoda yazan alıcının kimlik bilgilerini istedi. Bana ulaşamadığı için tam vazgeçecekken orada çalışan bir tanıdığımız kargoyu teslim etmiş. Bana bugün attığı ses kaydı; Vocaroo | Online voice recorder
Birbirlerinden haberi olmamaları mı desem, kargoyu 1-2 saat arayıp bulamama mı desem, 18 yaşından küçüklere kargo verilmeme mi desem, ürün gönderirken paketleme yapılmaması mı desem, her yerinden kalitesizlik akan bir şirket. Ucuz fiyat politikası sayesinde ayakta kalıyor. Devletin kendisi ne ki kargosu güzel olsun diyor insan.
Birbirlerinden haberi olmamaları mı desem, kargoyu 1-2 saat arayıp bulamama mı desem, 18 yaşından küçüklere kargo verilmeme mi desem, ürün gönderirken paketleme yapılmaması mı desem, her yerinden kalitesizlik akan bir şirket. Ucuz fiyat politikası sayesinde ayakta kalıyor. Devletin kendisi ne ki kargosu güzel olsun diyor insan.