PTT mi daha ucuz yoksa MNG mi?

Cirti Cirtlak

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba, motoruma tanıdık bir ustamdan sağ ve sol yan büyük grenajlardan aldım 2. el. Taşıma yapılacak iller yakın mesafede, ikisinin arası maksimum 1 saat.
Sipariş geçtiğim grenajlar racing motor grenajı olduğu için bir tık büyük. Bundan ötürü merak ediyorum, büyüklüğe ve ağırlığa göre ölçülüyor kargo parası, hangisi daha ucuza gelir? Bileniniz var mı?

Dostlar merhaba, motoruma tanıdık bir ustamdan sağ ve sol yan büyük grenajlardan aldım 2. el. Taşıma yapılacak iller yakın mesafede, ikisinin arası maksimum 1 saat.
Sipariş geçtiğim grenajlar racing motor grenajı olduğu için bir tık büyük. Bundan ötürü merak ediyorum, büyüklüğe ve ağırlığa göre ölçülüyor kargo parası, hangisi daha ucuza gelir? Bileniniz var mı?

Kargocu tanıdığın varsa iyi olur yoksa da PTT daha uygun olur.

Boyutları tahmini nedir hocam. Babam toptancı olduğundan MNG ile yolluyoruz biz 60 70 desi çuvala 600 700 alıyorlar bazen ama tanıdık olduğu için.
Öğrencilik zor iş, motosiklet ve araba beslemekte zor iş. 2k'ya aldım ben zaten 2 grenajı da, bu kadar para verirsem kargoya, koyar bayağı..

Öğrencilik zor iş, motosiklet ve araba beslemekte zor iş. 2K'ya aldım ben zaten 2 grenajı da, bu kadar para verirsem kargoya, koyar bayağı.

Hocam yine siz sorun şehir yakınsa boyutlar çok büyük değilse yardımcı olurlar belki. Öğleden önce gönderincede indirim yapıyor PTT. Olmaz dersen şehirler arası otobüs şirketlerinden rica edebilirsin onlarda yardımcı oluyor daha uyguna gelir diye düşünüyorum öyle.

Ptt kargo daha uygun fiyat olarak ama çok yavaş...

Hocam yine siz sorun şehir yakınsa boyutlar çok büyük değilse yardımcı olurlar belki. Öğleden önce gönderincede indirim yapıyor PTT. Olmaz dersen şehirler arası otobüs şirketlerinden rica edebilirsin onlarda yardımcı oluyor daha uyguna gelir diye düşünüyorum öyle.
Ben mi gidip sorayım yoksa usta mı? Şehirler maksimum dediğim gibi 1 saat falan anca arası.

Ptt kargo daha uygun fiyat olarak ama çok yavaş...
Valla biraz batık bir dönemden geçiyorum, daha ucuz olsunda ne zaman getireceğinin pek bir önemi yok :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı