PTTCELL kullanılır mı?

leonada

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba merak ettim Pttcell operatörü nasıldır? Çekim gücü falan iyi mi? Yanlış bilmiyorsam TT altyapısını kullanıyor. Paketleri fena değil gibi geldi.

Hocam Vodafone ile ilgili şu ana kadar duyduğum 10 şeyden 9'u olumsuz. Mesela Turkcell kol gibi fiyat verir ama kalitesi iyidir, Türk Telekom F/P.

Ben anlamıyorum 7 hattım var 6'sı Vodafone 1'i TT ben Vodafone'yi daha çok seviyorum 25GB'ye 200TL para ödüyorum hiç başka alışveriş yapmıyorum faturasını ödüyorum cebimi yakmıyorum

O halde sizin orada Telekom kötü çekiyor.
Telekom'un iyi çektiği yer mi var? Daha geçen gün deprem oldu diye hatları kestiler bütün operatörler.

Ben anlamıyorum 7 hattım var 6'sı Vodafone 1'i TT ben Vodafone'yi daha çok seviyorum 25GB'ye 200TL para ödüyorum hiç başka alışveriş yapmıyorum faturasını ödüyorum cebimi yakmıyorum
İsterse 50GB versin vodafone sonuçta telekomdan daha kötü vaziyette.

Telekom'un iyi çektiği yer mi var? Daha geçen gün deprem oldu diye hatları kestiler bütün operatörler.

İsterse 50GB versin Vodafone sonuçta Telekom'dan daha kötü vaziyette.

Hocam dediğinize bakarsak 3 büyük operatörü kullanmak için hiçbir mantıklı sebep yok. Hem üçününde amacı kol gibi paralar almak hem tek depremde çöküyorlar hem de tekeller ve başka firmanın yükselişine veya piyasaya girmesine izin vermiyorlar.

bende pttcell'e geçeceğim. Türk telekom 650 TL istedi yeni dönem için. PTTcell de aynı paket 300 TL falan. türk telekom altyapısını kullandığı için çekim gücü türk telekom ile aynıdır diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı