TT altyapısını kullanıyor. Fiyat olarak ucuz ama çekim olarak kötü tavsiye etmem.
Merhaba merak ettim Pttcell operatörü nasıldır? Çekim gücü falan iyi mi? Yanlış bilmiyorsam TT altyapısını kullanıyor. Paketleri fena değil gibi geldi.
Vodafone daha ucuz gibime geldi açıkçası. İyi araştırın derim Pttcell gibi firmalardan alacağınıza.
Hocam Vodafone ile ilgili şu ana kadar duyduğum 10 şeyden 9'u olumsuz. Mesela Turkcell kol gibi fiyat verir ama kalitesi iyidir, Türk Telekom F/P.
Telekom'un iyi çektiği yer mi var? Daha geçen gün deprem oldu diye hatları kestiler bütün operatörler.O halde sizin orada Telekom kötü çekiyor.
İsterse 50GB versin vodafone sonuçta telekomdan daha kötü vaziyette.Ben anlamıyorum 7 hattım var 6'sı Vodafone 1'i TT ben Vodafone'yi daha çok seviyorum 25GB'ye 200TL para ödüyorum hiç başka alışveriş yapmıyorum faturasını ödüyorum cebimi yakmıyorum
Telekom'un iyi çektiği yer mi var? Daha geçen gün deprem oldu diye hatları kestiler bütün operatörler.
İsterse 50GB versin Vodafone sonuçta Telekom'dan daha kötü vaziyette.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.