PUBG Alınmaya Değer mi?

Bu yoruma 4 ihtimal veriyorum;
  1. Bilgisayarınız kaldırmıyor.
  2. Oynayacak arkadaşınız yok.
  3. Bilgisayarınız kaldırıyor ama FPS'iniz kötü.
  4. Ya da tamamen yanlış bilgi veriyorsunuz.
1. Daha geçen günlerde 1050 Ti ile ile ilgili konu açmıştım ve bilgisayarım oldukça güzel kaldırıyor.
2. Oynayacak yaklaşık 6-7 arkadaşım var ve benim kütüphanemde zaten bu oyun var.
3. Yüksek ayarlarda 80 FPS alıyorum ve oldukça iyi.
4. -Optimizasyonu rezalet,
-Buglarla dolu,
-Zırt pırt crash veriyor,
-Hileler ile dolu.

Bu oyun parasını haketmiyor ve sevmiyorum. Verdiğim paraya da üzülüyorum. Onun yerine keşke kedi maması alıp sokaktaki sahipsiz hayvanlara verseydim. Sizin beni yargılama hakkınız yok. İsteyen alır umrumda değil.

Size saçma sapan oyununuzda başarılar.

Son düzenleme:
Beğenmediğim bir oyun. Açıkçası oyunun fazla abartıldığını da düşünüyorum. Optimizasyon ve saçma hataları giderilmeden de pek sağlıklı bakmıyorum.

40 50 TL'ye alınıp, günlük dozunuzu atacağınız çerez oyunlarınızdan olabilir.

1. Daha geçen günlerde 1050 Ti ile ile ilgili konu açmıştım ve bilgisayarım oldukça güzel kaldırıyor.
2. Oynayacak yaklaşık 6-7 arkadaşım var ve benim kütüphanemde zaten bu oyun var.
3. Yüksek ayarlarda 80 FPS alıyorum ve oldukça iyi.
4. -Optimizasyonu rezalet
-Buglarla dolu
-Zırt pırt crash veriyor.

Bu oyun parasını haketmiyor ve sevmiyorum. Sizin beni yargılama hakkınız yok. İsteyen alır umrumda değil.

Size saçma sapan oyununuzda başarılar.

O zaman kolsuz olduğunuzu düşünmem de benim naçizane görüşüm olabilir :ROFL:. Sizin görüşünüz tabii saygı duyarım.

O zaman kolsuz olduğunuzu düşünmem de benim naçizane görüşüm olabilir :ROFL:. Sizin görüşünüz tabii saygı duyarım.
Sizin de ona buna laf atmaya çalışıp KOMİK OLDUĞUNU düşünen gereksiz birisi olduğunuz da benim naçizene görüşüm olabilir. Sizin görüşünüz tabii saygı duyarım.

Sizin de ona buna laf atmaya çalışıp KOMİK OLDUĞUNU düşünen gereksiz birisi olduğunuz da benim naçizene görüşüm olabilir. Sizin görüşünüz tabii saygı duyarım.

Tartışmaya yer aramıyorum, laf yarışına girecek mecalim de yok. Başka bir kullanıcıyla laf yarışına girebilirsiniz. İyi forumlar.

Zaten fiyatı 70 Lira al gitsin ya. Hatta daha ucuz yerler bile var. Sonuçta kararsızsın kimine göre kötü kimine göre iyi yorumları görüyorsun. Yani buradan sana seni tatmin edecek bir sonuç çıkmayacak. Bunu da alarak öğrenebilirsin. Sen de optimizasyondan ve diğer tüm söylenenleri biliyorsun haberin var. Yayınları da izliyorsun. Beğenmesen bile hiç olmadı kafanı dağıtmak için arada bir girebilirsin.

Hiç tanımadığınız biri hakkında böyle aşşağılayıcı yahut çirkin, alaycı ya da boş yorum yapmaya hakkınız yok, burası insanların saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde fikir alışverişi ve yardımlaşması için oluşturulmuş bir platform. Birdahaki sefere bunları göz önüne alarak yorum yaparsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı