PUBG eğlence için hâlâ oynanır mı?

PUBG daha zor benim gözümde. İlk 20 saatim içinde 11 kill almıştım oyunda. Bilmiyorum ortalama kaç kill alınıyor ama yine de basit gelmişti.

sence ne yapmalıyım birisi "neler oynuyorsun?" sorusuna düşük oyunlar oynayınca dalga falan geçerler
Dalga geçmeleri kültür seviyelerinin düşüklüğünden kaynaklıdır önce onu belirt.

Zaten yukarıda senin deyiminle yüksek ve düşük oyunları karışık bir biçimde belirttim. Sen bir göz at kafana uyanı bir dene.

Dalga geçmeleri kültür seviyelerinin düşüklüğünden kaynaklıdır önce onu belirt.

Zaten yukarıda senin deyiminle yüksek ve düşük oyunları karışık bir biçimde belirttim. Sen bir göz at kafana uyanı bir dene.
tamamdır :) zaten yazın steame m&b bannerlord ya da gta 5 alabilirim

Ben bilgisayarda hala pubg oynuyorum çok zevkli ve vakit çabuk geçiyor ama sıkıntısı çok zor gerçekten.

Arkadaşlar başlıkta göreceğiniz üzere PUBG eğlence için hâlâ oynanır mı? Eğer oynanmaz diyorsanız yüksek sistemli oyun tavsiyesi verir misiniz?

Ya abi aksiyanu biraz yavas oyunları yakın catışmada sevmiyorum acıkcası ben Warzone oynarım
Ha hala oynanırmı taş gibi oyun hala da oynanır tabii oyunu canlı tutmalılar yeni oyun modları zombi gibi ama PUBG Mobile'ye benzetmemeliler daha boyle gercekcilikten cıkmamalılar.

Ya abi aksiyanu biraz yavas oyunları yakın catışmada sevmiyorum acıkcası ben Warzone oynarım
Ha hala oynanırmı taş gibi oyun hala da oynanır tabii oyunu canlı tutmalılar yeni oyun modları zombi gibi ama PUBG Mobile'ye benzetmemeliler daha boyle gercekcilikten cıkmamalılar.
ben pc versiyonundan bahsediyordum neyse oynanır ama bence eğlence için günde 2 saat falan birde oyun önerirmisin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı