V Vanilla sky Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 130 3 Ocak 2021 #41 Bence artık alınmaz zira Pubg Lite daki oyuncu sayısı ciddi derecede fazla lite oynayın bence.
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 3 Ocak 2021 #42 Param olsa alırdım. Az önce Lite sürümünü indirdim, gayet güzel bence. Bu arada Lite oynayanlar, oyunda arkadaş ekleme varsa. Yazın, yarın ekleşelim.
Param olsa alırdım. Az önce Lite sürümünü indirdim, gayet güzel bence. Bu arada Lite oynayanlar, oyunda arkadaş ekleme varsa. Yazın, yarın ekleşelim.
bugraislk Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 319 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #43 STR4NGE dedi: Lite genelde hile dolduğu için pek önermiyorum. Çıktığı günden itibaren Steam'den geçmiştik fakat 1 yıl oynadıktan sonra tekrar geri döndük. Genişletmek için tıkla... Hocam PUBG'ye para vermek istemiyorum ben Lite oynayacagım.
STR4NGE dedi: Lite genelde hile dolduğu için pek önermiyorum. Çıktığı günden itibaren Steam'den geçmiştik fakat 1 yıl oynadıktan sonra tekrar geri döndük. Genişletmek için tıkla... Hocam PUBG'ye para vermek istemiyorum ben Lite oynayacagım.
M Magamelaa Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.038 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #44 otantikçocuk32 dedi: Sizce alınır mı? Optimizasyon sorunları düzeltilmiş. Genişletmek için tıkla... İyi bir aim sahibi olmak için uzun süre oynaman gerekiyor.
otantikçocuk32 dedi: Sizce alınır mı? Optimizasyon sorunları düzeltilmiş. Genişletmek için tıkla... İyi bir aim sahibi olmak için uzun süre oynaman gerekiyor.