PUBG hala oynanır mı?

Hepinize teşekkür size son olarak şunu soracağım. War Thunder oynanır mı? Aranızda oynayanlar varsa yardımcı olabilir mi?
 
O zaman hiç indirmeye uğraşmayayım. Bildiğiniz P2W olmayan zevkli Online oyunlar var mı? Battle Royale tarzı falan da olur. BF1 ve Valorant oynuyorum ve sıkmaya başladı artık.
Yeni bir FPS olarak R6 önerebilirim.

Hepinize teşekkür size son olarak şunu soracağım. War Thunder oynanır mı? Aranızda oynayanlar varsa yardımcı olabilir mi?
Tam P2W denemez ancak para verenin daha avantajlı olduğu bir oyun. Bir süre cidden zevk almıştım.
 
PUBG Steam zor bayağı hem sıkıcı Türkçe konuşan yok arkadaşda yok. Arada antrenman modu atıyorum çıkıyorum,gram zevk vermiyor macroyla knt tarayan oluyor arada çok denk geliyor ve herkes en az 4-5 aylık baya fark var.

Ben LoL'e sardım bu aralar. The Last of Us 1 vardı hediye gelmişti onu bitirdim. The Witcher oynuyorum hikayeli oyunlar hiç strese sokmuyor. En azından kafanı kullanıyon canım sıkılırsa Valorant'a giriyorum oda muhabbet için falan yetiyor arada LoL falan yetiyor.
 
Pubg steam hala oynanır ve oynamayı biliyorsanız çok da zevkli. Öncelikle sağlam kulaklığınız olacak ve ses kasmaya alışacaksınız. Ve sonrasında da taktik oynamak geliyor. Pubg mobile da ki gibi oynarsanız çok kolay ölürsünüz. Steamde neredeyse herkes iyi oynadığı için ilk başlarda çok zorlar fakat sanki gerçek hayatta bir çatışmada kalmışçasına oynarsanız oyunun tadına varırsınız. Yoksa mobildeki gibi önüme gelene dalarım diyerek oyuna başlarsanız 5dk bile sağ kalamazsınız.
Birde silahların tepmesi mobildeki gibi değil. Çok daha gerçekçi. 20 metre önümdeki adama şarjör boşaltıp öldüremediğimi bilirim. O yüzden tepmesi az silahları tercih edin ilk başlarda. Ump en iyi silahınız olacaktır yakın mesafe çatışmada. İlk başlarda.
 
Sabırlı biriysen oynanır. Silahı eline alıp sağa sola koşturup durmazsan rakiplerinin yerini tespit edip ona göre hareket edersen adam vurdukça çok eğlenceli. Bir de fpp ve tpp modlarından fpp çok gerilimli ve zor oluyor. tpp eğlenceli ve daha rahat. şahsen pubg uzak mesafelere sniperla tek atmanın verdiği keyfi hiçbir oyunda bulamadım. üzerine battle royal yok bence. Casual mod var 12 oyuncu gerisi bot. orada denersen belki sarar ilk olarak
 
Son düzenleme:
Merhaba oyunu ilk bedava olduğu zamanlarda almıştım ama hiç yükleyip oynamadım. Şu an oynanır mı sizce hile falan var mı? Oynanmayacak derecedeyse 33GB boş yere indirmeyeyim.

Hocam PUBG oynayacaksanız sizin yerinizde olsam tımarhanede yerimi hazırlardım:)
PUBG artık imkansız oyun. Hile az ama adamlar hile gibi mükemmel oynuyorlar. Mobile oynayın derim ben:)
 

Geri
Yukarı