PUBG İçin En İyi Performans Ayarları Nasıl Yapılır?

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
PUBG İçin En İyi Performans Ayarları Nasıl Yapılır?
Playerunknown’s Battlegrounds’u (PUBG) takılmadan oynamak için yapmanız gerekenleri bu rehberde bulabilirsiniz. Her anında heyecanın yaşandığı PUBG’yi takılmadan oynamak oldukça önemli. Bilgisayarınızda yaşanacak bir takılma yüzünden oyunu kaybetmek ya da internet bağlantısında yaşadığınız bir sorun yüzünden gecikme ile karşılaşmak istemezsiniz. Oyunu zevkli ve rekabetçi bir ortam içinde oynamak için yapmanız gerekenleri bu rehberimizde bulacaksınız. 1. Windows […]

Devamı: PUBG İçin En İyi Performans Ayarları Nasıl Yapılır?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Deneyen var mı gerçekten işe yarıyor mu? Ben PUBG yi oynarken oyun içinde sorun yok. Ama oyundan çıktıktan sonra kesin mavi ekran hatası oluyor. Bunun bir çözümü yok mu acaba?

Deneyen var mı gerçekten işe yarıyor mu? Ben PUBG yi oynarken oyun içinde sorun yok. Ama oyundan çıktıktan sonra kesin mavi ekran hatası oluyor. Bunun bir çözümü yok mu acaba?
Bu hata bende de oluyor, sadece bende olmadığı için oyunun sıkıntısı mı yoksa bilgisayarın mı bilemedim. Sizin bilgisayarınızın modeli nedir?

"İşaretçi hızının 6. çentikte olduğundan emin olun." Neden? Ben 2. çentikte olmadığı sürece kullanamıyorum. Böyle bir öneri yapma sebebinizi söylerseniz sevinirim.

Ben denedim tek sıkıntı çözünürlüğü değiştiremiyorum ekranım 1440x900 oyundaki çözünürlük 1920x1080 oldu bunu nasıl değiştirebilirim?

Adsız.png

Bi oyun oynayacağız çektiğimi işkenceye bak :D
Ellerinize sağlık.

Bende tek sıkıntı bazen maçın ortasında crash report hatası verip kapanıyor ve son güncellemeden sonra bazen 70 80 lerden 15 e düşüyor az vakit geçince düzeliyor?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı