Okrdg Hectopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 35 20 Haziran 2019 #1 Bilgisayarımda son 2 haftadır olan bir sorun var. PUBG'de envanterde imlecim kaymış oluyor. Öğeye basıyorum öğe imlecin sol üstünde duruyor. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2019
Bilgisayarımda son 2 haftadır olan bir sorun var. PUBG'de envanterde imlecim kaymış oluyor. Öğeye basıyorum öğe imlecin sol üstünde duruyor. Yardım edebilir misiniz?
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 20 Haziran 2019 #2 Çözünürlüğün ile alakalı bir problem bence, farklı çözünürlükler ile deneyip aynı sorunu yaşıyor musun kontrol eder misin? Artı 0 Eksi
Çözünürlüğün ile alakalı bir problem bence, farklı çözünürlükler ile deneyip aynı sorunu yaşıyor musun kontrol eder misin?
KS KS Okrdg Hectopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 35 21 Haziran 2019 #3 dgknbzglu dedi: Çözünürlüğün ile alakalı bir problem bence, farklı çözünürlükler ile deneyip aynı sorunu yaşıyor musun kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğü düşürdüm sorun olmadı ama 1920x1080 de nasıl giderebilirim sorunu Artı 0 Eksi
dgknbzglu dedi: Çözünürlüğün ile alakalı bir problem bence, farklı çözünürlükler ile deneyip aynı sorunu yaşıyor musun kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğü düşürdüm sorun olmadı ama 1920x1080 de nasıl giderebilirim sorunu
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 21 Haziran 2019 #4 Sadece PUBG'de mi var bu sorun. Diğer oynadığın 1920x1080 oyunlarda bir problem var mı? Artı 0 Eksi