P polatofknk Decapat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 2 23 Mayıs 2019 #1 Arkadaşlar PUBG Lite'da Başlat'a basıyorum, çalışıyor diyor, sonra tekrardan 'Başlat' butonu geliyor. Sildim yükledim olmadı. Lütfen yardım edin, çıldırıcam ya.
Arkadaşlar PUBG Lite'da Başlat'a basıyorum, çalışıyor diyor, sonra tekrardan 'Başlat' butonu geliyor. Sildim yükledim olmadı. Lütfen yardım edin, çıldırıcam ya.
BorazanPower Hectopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 8 28 Mayıs 2019 #61 Aaaapşu dedi: Üyeliği hala devam eden MC' yi bile sildim ama bir işe yaramadı. Birde senin dediğini yapayım. Genişletmek için tıkla... Benim de paymadığım kalmadı formatı bile düşündüm, en son bir virüs porgramın durdurayım dedim ondanmış, ama şimdi de korunmasız oyun oynamak ne denli zarara yol açabilir bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Aaaapşu dedi: Üyeliği hala devam eden MC' yi bile sildim ama bir işe yaramadı. Birde senin dediğini yapayım. Genişletmek için tıkla... Benim de paymadığım kalmadı formatı bile düşündüm, en son bir virüs porgramın durdurayım dedim ondanmış, ama şimdi de korunmasız oyun oynamak ne denli zarara yol açabilir bilmiyorum.
KS KS P polatofknk Decapat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 2 29 Mayıs 2019 #62 Arkadaşlar çözümü yazıyorum, dikkatli okuyup uygulayın çok basit garanti çözümdür. PUBG Lite aç başlata basma Sağ tık yap dosya konumunu aç Client klasörünü aç PUBG Lite yazıyor turuncu aç onu ve sorun bitti. Bir sonrakinde başlata basarak da açabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2019 Artı 0 Eksi
Arkadaşlar çözümü yazıyorum, dikkatli okuyup uygulayın çok basit garanti çözümdür. PUBG Lite aç başlata basma Sağ tık yap dosya konumunu aç Client klasörünü aç PUBG Lite yazıyor turuncu aç onu ve sorun bitti. Bir sonrakinde başlata basarak da açabilirsin.
Aaaapşu Hectopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 558 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2019 #63 Her şeyi denedim açılmıyor. Başka çözüm bulan var mı? Artı 0 Eksi
Redlything Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 13 31 Mayıs 2019 #64 Aaaapşu dedi: Her şeyi denedim açılmıyor. Başka çözüm bulan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben de her şeyi denedim olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2019 Artı 0 Eksi
Aaaapşu dedi: Her şeyi denedim açılmıyor. Başka çözüm bulan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben de her şeyi denedim olmuyor.
S shadowhero55 Decapat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 1 1 Haziran 2019 #65 Ben format atmayı da denedim formattan sonra sadece driverleri ve PUBG'nin gerektirdiklerini kurup oyunu açtım yine olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2019 Artı 0 Eksi
Ben format atmayı da denedim formattan sonra sadece driverleri ve PUBG'nin gerektirdiklerini kurup oyunu açtım yine olmadı.
Redlything Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 13 2 Haziran 2019 #66 Oyunu oynamayı o kadar istiyorum ki k*dumun laptopunu kırıcam birgün Artı 0 Eksi
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 2 Haziran 2019 #67 Gençler PUBG Lite ekibinden açıklama var. Bir sonraki güncellemede sorunların çözüleceğini söylüyor. Artı 0 Eksi
Redlything Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 13 3 Haziran 2019 #68 NothingGood dedi: Gençler PUBG Lite ekibinden açıklama var. Bir sonraki güncellemede sorunların çözüleceğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... link var mı? Artı 0 Eksi
NothingGood dedi: Gençler PUBG Lite ekibinden açıklama var. Bir sonraki güncellemede sorunların çözüleceğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... link var mı?
K KaanB3Y Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 351 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Haziran 2019 #69 Oyun problemi giderilmiş herhalde ilk çıktığında bende aynısını yaptı bugün denedim sorunsuz girdi. Redlything dedi: link var mı? Genişletmek için tıkla... Güncelleme geldi sanırım, kontrol et onar yap giriş yapar. Artı 0 Eksi
Oyun problemi giderilmiş herhalde ilk çıktığında bende aynısını yaptı bugün denedim sorunsuz girdi. Redlything dedi: link var mı? Genişletmek için tıkla... Güncelleme geldi sanırım, kontrol et onar yap giriş yapar.
Lear Mert Kilopat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 456 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2019 #70 Redlything dedi: Oyunu oynamayı o kadar istiyorum ki k*dumun laptopunu kırıcam birgün Genişletmek için tıkla... Facebooktan bana ulaşabilirmisin? ismim Mert Yavuz, Atatürk resmi var. Artı 0 Eksi
Redlything dedi: Oyunu oynamayı o kadar istiyorum ki k*dumun laptopunu kırıcam birgün Genişletmek için tıkla... Facebooktan bana ulaşabilirmisin? ismim Mert Yavuz, Atatürk resmi var.