polatofknk
Decapat
Arkadaşlar PUBG Lite'da Başlat'a basıyorum, çalışıyor diyor, sonra tekrardan 'Başlat' butonu geliyor. Sildim yükledim olmadı. Lütfen yardım edin, çıldırıcam ya.
Bitdefender yok bende.Bitdefender var olduğunu varsayarak anlatıyorum(yoksa benzer ektra koruma özelliklerini kapatıp oyuna girmeyi deneyin). Programın koruma ayarları bölümünde "Gelişmiş tehdit savunması" var. İlk olarak devre dışı bırakarak, oyunun launcher ını tamamen kapatıp yeniden açın ve deneyin. Bu işinize yaramadıysa probleminiz başka bir şeydir.
Burdan neden söylemiyorsunuz? Herkes öğrenmiş olur. Sorun bir kişide değil ki.Facebook adresimden bana ulaşırsanız, Teamviewer 14 ile sorununuzu 1 dakika içinde çözeceğim emin olun
![]()
Bekliyoruz. Bugün bütün gün uğraştım nette ki bütün videoları tek tek denedim yinede açılmadı.Oda doğru en iyisi kısa bir video çekeyim hızlıca herkes çözsün![]()
Sen yanlış yapıyorsundur kardeşim, Facebook gel Teamviewer ile çözeyim.Sağolda aynı video nette var. İşe yaramadı bende.
Düzeltme: Videoda kullandığım komutu açıklamaya yazınca kırılmış komutu şuradan alıp denermisin?Sağolda aynı video nette var. İşe yaramadı bende.
Hocam bugüne kadar sorunsuz açıyordum PUBG Lite'ı bugün güncelleştirme getirmişler yaptım yamayı sonra bende de aynı sorun olmaya başladı silip tekrar kurdum nafile çözdünüz mü sorunu acaba bir yardımcı olabilir misiniz?Ya arkadaşlar aynı sorun bende de var hayatımda daha saçma bir şey görmedimyok mu cevabını bilen? Böyle bir platform da bunun cevabı çıkması lazım. Kapatıp açın düzelir yazan var
arayüz de çalışıyor gösteriyor oyunu ama ekrana hiçbir şey gelmiyor oyun çalışmıyor yani.
Evet. Dikkatli izlersen yapacaksın.Hocam bugüne kadar sorunsuz açıyordum PUBG Lite'ı bugün güncelleştirme getirmişler yaptım yamayı sonra bende de aynı sorun olmaya başladı silip tekrar kurdum nafile çözdünüz mü sorunu acaba bir yardımcı olabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.