polatofknk
Decapat
Arkadaşlar PUBG Lite'da Başlat'a basıyorum, çalışıyor diyor, sonra tekrardan 'Başlat' butonu geliyor. Sildim yükledim olmadı. Lütfen yardım edin, çıldırıcam ya.
Sorunu bende yaşadım grafik kartınız asus ise gpu tweak yazılımını kapatıp deneyiniz. Bu şekilde çalışıyor.
Ben gpu tweak kullanmıyorumBunu deneyin.
Ne tür bir uygulamaAçık uygulamalarınızı kontrol edin çakışma yapıyor programla.
PUBG açılmıyor kiPubg açıkken görev yöneticisinde işlemci ve disk kullanımı 0 olarak gözükmekte başlangıçta açık olan programları sırası ile kapatarak denemenizde fayda var.
dostum söylediklerini aynen yaptım. Bilgisayarı 3-4 kere baştan başlatıp denedim. Ekran kartı driver'ı güncel,oyunu tamamen silip 2 kere baştan kurdum. Çalışıyor yazıyor tek bir hata bile vermiyor ancak oyun açılmıyor,çıldırıcam herhaldeÇözümü biraz önce farklı bir konuda paylaştım.
Çözümü yazıyorum çok basit bizzat tarafımca denendi ve çözüldü. Oyunun bulunduğu yola ulaşmak için kısa yoldan masaüstündeki launcher'a sağ tıklayıp dosya konumuna git derseniz oyunun kurulu olduğu yere gelirsiniz.
- C:\Program Files (x86)\PUBGLite\Client\Engine içindeki Binaries klasörünü siliyoruz.
- C:\Program Files (x86)\PUBGLite\Client\ShadowTrackerExtra içindeki Binaries klasörünü siliyoruz.
- Launcher'a gelip başlat butonunun hemen sağındaki kontrol et & onar butonuna tıklıyoruz ve dosyaların tekrardan inmesini ve işlemin tamamlanmasını bekliyoruz. İşlem bu kadar başlata basıp oyunu oynayabilirsiniz.
grafik kartım NVIDABunu deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.