PUBG Mobile 30 FPS sabitledi

ll.Mehmed

Hectopat
Merhaba arkadaşlar bugün canım PUBG Mobile oynamak istedi oyunu yükledim oyunu açtığımda 30 FPS'ye sabitlemişti MSI Afterburner uygulamasından baktığımda ise 30 FPS'deyken ekran kartı kullanımı %10 işlemci kullanımının %90 olduğunu gördüm nedeni nedir? Evet sistemimde darboğaz var ama GTA 5 vs oyunları oynayabiliyorum sistemim:
GTX 1050 Ti.
i5 2400.
8 GB RAM.

Emülatör ayarlarından V-Sync kapatın öyle bir seçenek yok ise NVIDIA denetim masasından oyun ayarlarına gelip V-Sync kapatın.

Nereden yapacağım?

Emülatörden yapacak iseniz emülatöre girin ve sağ üstte 3 noktaya tıkalyın oradan ayarlar seçeneğine basın.

NVIDIA'dan yapacaksanız masaüstünde sağ tık denetim masası basın oradan ayarlayın.

En son çare oyun ayarlarından kare hızını yükseltin.

PUBG Mobile girin ayarlara basıp grafike tıklayın orada kare hızı var. Onu en sona alın yani aşırıya.

Emülatörden yapacak iseniz emülatöre girin ve sağ üstte 3 noktaya tıkalyın oradan ayarlar seçeneğine basın.

NVIDIA'dan yapacaksanız masaüstünde sağ tık denetim masası basın oradan ayarlayın.

En son çare oyun ayarlarından kare hızını yükseltin.

PUBG Mobile girin ayarlara basıp grafike tıklayın orada kare hızı var. Onu en sona alın yani aşırıya.

Detaylı bir biçimde anlatır mısınız.

Daha nasıl anlatılabilir ki. Oyunu açacaksınız, sağ alt kısımdan Ayarlara gireceksiniz, oradan sağ tarafta Grafiklere basıp tekrar sol taraftan Kare Hızını Aşırıya çekip kaydedeceksiniz.

Detaylı bir biçimde anlatır mısınız?

Çözüm yolları.
------------------
1-Masaüstü-sağtık-NVIDIA denetim masası.
2-Emülatörü aç-sağ üstte 3 nokta var tıkla-ayarlara gel oradan ayarla.
3-PUBG Mobile normal şekilde başlatın oyun açılınca ayarlardan grafik bölümüne gelin ve oradan kare hızını aşırıya alın.

Bu şekilde anlarsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı