Ben ona özel Gmail açayım o zaman hocam.
Hocam peki adam hesaba girdi diyelim ki o kendi Gmail'ini hesaba bağlarken yeni kurduğum Gmail'e kod vb. bir şey gelecek mi?
Ben ona özel gmail açayım o zaman hocam.Hocam bir Twitter hesabi açip ona baglayin siliniyorsa face baglantisini silin. Devredeceginiz kisiyede Twitter hesabını verirsiniz veya ayni sekilde e postada olabilir.
Hocam peki adam hesaba girdi diyelim ki o kendi gmailini hesaba bağlarken yeni kurduğum gmaile kod vb. bir şey gelecek mi ?Hocam bir Twitter hesabi açip ona baglayin siliniyorsa face baglantisini silin. Devredeceginiz kisiyede Twitter hesabını verirsiniz veya ayni sekilde e postada olabilir. Ne olur ne olmaz garantiye almak icin hem Twitter hem de e-posta baglayabilirsiniz hocam daha guvenli olur hesap gitmesin.
Ben ona özel Gmail açayım o zaman hocam.
Hocam peki adam hesaba girdi diyelim ki o kendi Gmail'ini hesaba bağlarken yeni kurduğum Gmail'e kod vb. bir şey gelecek mi?
Tamamdır hocam çok sağolunHocam hesabi satiyorsunuz galiba
1.olarak sizin hesaptan tamamen baginizi koparmaniz icin Facebook baglantisini kesmeniz lazim
2.satacaginiz kisi hesaba girebilmesi icin bir e-posta, telefon numarasi, veya Twitter, vk gibi uygulamalar ile giris yapmasi gerekiyor
3 siz direk Twitter veya e-posta hesabi acıp PUBG Mobile hesabiniza baglayin, bagladiktan sonra face hesabinizi silebilirsiniz. Yeni bagladiginiz hesabi aliciya verirsiniz, oda hesaba girer ve isterse Twitter hesabını baglar isterse Google hesabını baglar kendisine kalmis.
Yani kisacasi onun hesaba girerken sizin acmis oldugunuz e postaya kod gelecek onu vermeniz yeterli gerisi aliciya kalmis. Yakininiz degilse ve eger alip satim işiyse dediklerimi onermiyorum para gelmeden hesabi vermeyinbenim bildigim bu şekilde.
Tamamdır hocam çok sağ olun(evet hesabı satıyorum)
Hayir hocam oradan yapiliyorTabi ki hocam lafı mı olurHemen yapayım ama nasıl yapılıyor bilmiyorum (söylerseniz hemen yaparım) bu arada kusura bakmayın rapor kısmında çözüm diye bir bölüm vardı İnşallah kötü bir şey yapmamışımdır
![]()
Tamamdır hocam yaptıysam ne mutlu banaHayir hocam oradan yapiliyor![]()
Tamamdır hocam yaptıysam ne mutlu banayardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.