Ben ona özel Gmail açayım o zaman hocam.
Hocam peki adam hesaba girdi diyelim ki o kendi Gmail'ini hesaba bağlarken yeni kurduğum Gmail'e kod vb. bir şey gelecek mi?
Hocam çok teşekkür ederim bana yardımcı olduğunuz için<3
Hocam burada 2 sosyal medya hesabı diyor ama bende sadece Facebook ve Gmail bağlı.
Ve en son cümlede bu bölgeden yazıyor. 30 gün tekrar mı beklemek zorunda kalacak.(adam farklı bir şehirde)
Hocam 2 sosyal medya hesabı dıyor fakat Gmail sosyal medya hesabına girmiyor ki Twitter hesabı falan mı açmam gerekecek![]()
Hocam alıcıya şöyle anlattım: Ben ona Gmail ile birlikte hesabı vereceğim 1 ay sonra DC'den ekran açıp nasıl Facebook hesabının bağlantısını sileceğini göstereceğim sizce mantıklı mıdır?
Ya peki adam kendi gmailini kaç gün sonra bağlayabilir (Hakkınızı helal edin çok fazla soru sordum bugün)Yani hocam olabilir.
Ya peki adam kendi Gmail'ini kaç gün sonra bağlayabilir (hakkınızı helal edin çok fazla soru sordum bugün)
Ben o zaman Twitter hesabı açmaya başlayayım… Ne kadar marifetiymiş ya şu işHocam alıcıya bağlı sizin hesapları silince bağlar kendi mailini sosyal medyasını falan.
Ben o zaman Twitter hesabı açmaya başlayayım… ne kadar marifetiymiş ya şu işya da adamın Twitter hesabı varsa o kendininkini bağlasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.