PUBG Mobile vs Steam PUBG

PC oyunlarının telefona geleceği düşüncesi bir 10 sene öncesine kadar heyecan verici bir şeydi. Hala PC kalitesinden çok uzak olsa da birçok insanı içine çekti bu oyunlar. FPS oyunları mobil tarafta bence keyifli değil. Kontroller zor, nişan desteği gibi şeyler de oyunun kontrolünün sizde olmadığı anlamına geliyor. Konsollar için de geçerli bunların çoğu. Son dönemde pek oynamasam da PC tarafında PUBG'yi uzun zaman keyifle oynadım. Görsel ve mekanik olarak PC versiyonu çok üstün doğal olarak. Sistemi yeterli olduğu halde, aracı programlarla PC'de mobil versiyonunun oynanıyor olması bana tuhaf geliyor.
 
Bence PUBG. PUBG Mobile'ın kitlesi kanser. Bence PUBG çok daha kaliteli. Ama yine de çok karşılaştırmamak lazım, birisi PC birisi mobil oyun sonuçta.
 
Çok kurcalama sen bunları hocam. Fikirlerini değiştiremezsin.

3000 saat oynasan her oyun sıkar güzel kardeşim : D ara verip verip oynaman lazım.
Artık laf yetiştirmekten bıktım ama haklısınız yaşı küçük olanları çok kurcalamadan toxic ise direk banlamak lazım.
 
Öncelikle PUBG Steam versiyonu yetenek gerektiren bir versiyondur yaklaşık 2000 gibi bir saatim var oyun Mobile göre kat ve kat daha zor bu yüzden ilk oynayışta alışamıyabiliyorsun istediğiniz kadar iyi oynayın sizi gelip 50 saat oynamış öldürebilir bu oyunda yetenekden ötürü zeka gerekir el çabukluğu ile birleştirip aim çalışması yaparsanız çok daha iyi oynarsınız ve lig yükselirsiniz ve bu yönden dolayı PUBG Steam derim.
 
Gerçekçilik anlamında PUBG. Fakat şunu kabul edelim PUBG Mobile daha çok güncelleme alan ve daha çok yenilik getirilen bir oyun. Steam PUBG zamanında oyuncuların isteklerine kulak verip bug sorunlarıyla daha çok ilgilenseler ve daha çok yenilik getirseler, oyuncu dinamiğini kaybetmemiş olacaklardı. Arena savaşları, 4V4 savaşları, zombi modları, Erangel haritasına gelen Cadılar Bayramı gibi etkinlikler ve aklıma gelmeyen birçok etkinliklerle oyuncuları elinde tutmayı başarabilen bir oyun PUBG Mobile. PUBG Mobile'ın en büyük sorunu hile, bunun dışında yenilikler konusunda Steam PUBG'den önde bence.
 

Geri
Yukarı