PUBG Mobile'da 60 FPS verebilecek telefon önerisi

Oyun için Samsung alma, çok ısınıyor ve işlemcileri kötü özellikle Exynos olanlar.
Her Exynos kötü değil, her Exynos modeli ve Samsung modelinde de ısınma sorunu yok. Genelleme yapamazsın. Bu direkt yanlış bilgi.
 
Yanlış bilgi
Her Exynos kötü değil, her Exynos modeli ve Samsung modelinde de ısınma sorunu yok. Genelleme yapamazsın. Bu direkt yanlış bilgi.
Exynos işlemciler muadillerine göre daha çok ısınıyor ve daha fazla güç tüketiyor demek istemiştim, Exynos işlemcili cihazlarda 1 yıl sonra performans kaybı oluyor ayrıca ona hiç değinmeyeyim :D Samsung kullanmayanlar samsung öneriyor. Yazın a50 kullansa cebi yanacak haberi yok :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Exynos işlemcili cihazlarda 1 yıl sonra performans kaybı oluyor ayrıca ona hiç değinmeyeyim.
Böyle bir şey yok. Yine yanlış bilgi.



Samsung kullanmayanlar samsung öneriyor. Yazın a50 kullansa cebi yanacak haberi yok :)
Exynos 9610 normal ısınan bir işlemci anormal ısınmıyor. Bu işlemci de bir ısınma sorunu yok.

Siz ne önerisiniz POCO F4 ya da X4 GT bekleyiyim.
Bekleyebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Böyle bir şey yok. Yine yanlış bilgi.




Exynos 9610 normal ısınan bir işlemci anormal ısınmıyor. Bu işlemci de bir ısınma sorunu yok.


Bekleyebilirsiniz.
İstediğin kadar raporlayabilirsin söylediğim bir bilgilerde yanlışlık yok, exynos 9610 gayet ısınan bir işlemci anormal bir ısınma yok derken neye dayanarak bunu söyleyebiliyorsun ? Eğer testlerini atacaksan telefonun işlemcisi 1 yılda ısınıp eskidiği için performans kayıp ediyor, ısınıyor. Yapılan testlerin çoğu sıfır telefona yapılıyor. Googlea a50 ısınma sorunu yazdın mı, hiç kullandın mı ?
Ben 2 tane a50 kullandım birisi babamın birisi benimdi, ikisi de canavar gibi ısınan telefonlar, şu anlık bir tane a50 duruyor, 1 yıl sonra normalde açtığı uygulamaları zor açmaya başladı. Bunun nedeni de ısınma olduğunu düşünüyorum. Ayrıca oyun konusunda samsung kadar kötü telefon yok, takoz gibi. Telefonu alıyorsun hafızanın yarısı bloatware yazılım şaka gibi.

Ban yemek benim için bir şey ifade etmiyor ayrıca, umrumda olduğu söylenemez. Raporlayabilirsin. :D
 
exynos 9610 gayet ısınan bir işlemci anormal bir ısınma yok derken neye dayanarak bunu söyleyebiliyorsun? Eğer testlerini atacaksan telefonun işlemcisi 1 yılda ısınıp eskidiği için performans kayıp ediyor, ısınıyor. Yapılan testlerin çoğu sıfır telefona yapılıyor. Googlea a50 ısınma sorunu yazdın mı hiç, kullandın mı ?
Kullandım, neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Hiçbir şey bilmeyip, CPU hakkında en ufak bilgin olmamasına rağmen çıkıp ısınma var diyorsun. Bir telefonun ısınmayı hissettirmesi ısınma olduğu manasına gelmiyor. Senin sorun yaşadın diye de telefon sorunlu olmuyor.

ikisi de canavar gibi ısınan telefonlar, şu anlık bir tane a50 duruyor, 1 yıl sonra normalde açtığı uygulamaları zor açmaya başladı. Bunun nedeni de ısınma olduğunu düşünüyorum.
Düşünmen ısınma sorunu olduğu manasına gelmiyor. O senin bilgi yetersizliğin. Sıcaklık değerlerini paylaş hade bakalım.
 
İstediğin kadar raporlayabilirsin söylediğim bir bilgilerde yanlışlık yok, Exynos 9610 gayet ısınan bir işlemci anormal bir ısınma yok derken neye dayanarak bunu söyleyebiliyorsun? Eğer testlerini atacaksan telefonun işlemcisi 1 yılda ısınıp eskidiği için performans kayıp ediyor, ısınıyor. Yapılan testlerin çoğu sıfır telefona yapılıyor. Googlea A50 ısınma sorunu yazdın mı, hiç kullandın mı?
Ben 2 tane A50 kullandım birisi babamın birisi benimdi, ikisi de canavar gibi ısınan telefonlar, şu anlık bir tane A50 duruyor, 1 yıl sonra normalde açtığı uygulamaları zor açmaya başladı. Bunun nedeni de ısınma olduğunu düşünüyorum. Ayrıca oyun konusunda Samsung kadar kötü telefon yok, takoz gibi. Telefonu alıyorsun hafızanın yarısı bloatware yazılım şaka gibi.

Ban yemek benim için bir şey ifade etmiyor ayrıca, umurumda olduğu söylenemez. Raporlayabilirsin. :D

Şimdi gördüm konuyu yazmak istedim isterlerse hesabı kalıcı kapatsınlar umurumda bile değil. 8 aydır mecburi Exynos işlemcili cihaz kullandım ve sonuna kadar katılıyorum. Exynos PC tarafının tartışmasız FX işlemcileridir. Dünya'da mobil tarafında Exynos kadar adi, dandik işlemci göremezsiniz. Bunlar teknoloji cahili işte boş boş gezerler forumda milleti raporlarlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı