PUBG Neden Bu Kadar Sevildi?

H1Z1'de optimizasyon sorunları çok yaşandı. Geç gelen güncellemeler buna etken. Fakat PUBG başlarda reklamlarla tanıtılıp ilgi çekse de onda da optimizasyon sorunları vardı, fakat kısa sürede güncellemeler getirdiler. Ayrıca Xbox One'da da PUBG'nin sunulması popülaritesini artırdı.
 
PUBG'den önce hayatım boyunca BattleRoyale oyun oynamamıştım. Arkadaşımın yoğun ısrarı üzerine aldım. Yaklaşık 5000 saat CS:GO oynamıştım ve loot yapıp ölmek saçma geliyordu. Girdiğimiz ikinci oyunda koskoca bir alanı lootladık ve ben son eve girdim. Kapıyı açtığım gibi suratıma pompalı mermisi yedim. O ana kadar hiç bir oyunda bu kadar korkmamıştım desem inanır mısınız. Oyunda sürekli bir paranoya var. Diğer oyunlar gibi ezber oynayabilmeniz için çook ciddi süreler harcamanız gerek. Alışmıştım ezber oynamaya şuraya flash şuraya smoke recoil ezber. Oyundaki bu rastgele durumlar oyunu güzel kılıyor. Neden H1Z1 değil de PUBG derseniz oyunun sürekli üzerinde değişikliliklere gidilmesi güncellenmesi oyun motoru grafikleri ve gerçekçiliği diyebilirim. İlla ki bir gün bunu PUBG yerine geçecek oyuna da diyeceğiz. Örneğin yakın gelecekte 400 oyunculu BattleRoyale oyun çıkacak merakla beklemekteyiz. Lag sorunu demişler fakat lag sorunu genel olarak oyunda mevcut evet ama öyle düşündüğünüz gibi her anınıza engel olan gerçekten lag yaşadığınızı anlayabileceğiniz türden değil.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı