PUBG Suçsuz yere ban yemek

ibrahimtufan5601

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Birileri bana ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi?
Dün PUBG'yi satın aldım ve ilk oyunumu oynadıktan sonra direkt ''Steam'den men edildin.'' yazısı geldi.
Herhangi bir hile kullanmadım. Suçsuz yere ban yedim. PUBG desteğe yazdım ama olumsuz yanıt verdiler ve hangi programdan dolayı veya neden ban yediğimi açıklayamıyoruz diyorlar. Ne yapacağım şimdi? Öğrenciyim zar zor para biriktirip şu kış indirimlerinde satın aldım oyunu. Bunda da suçsuz yere ban yedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alakasi yok. VAC bir hile yazilimidir, senin hangi cihazin internetiyle giris yaptigina bakmaz. Ayrica bu dediginin herhangi bir yaptirimi da yok.

Valve Anti-Cheat System (VAC) - Valve Anti-Cheat (VAC) System - Veri Tabanı - Steam Support
Bende bu şekilde zannediyordum ancak sadece hile değil hile açmadığım halde nasıl VAC yiyebiliyorum o zaman? Yabancı forumlarda da aynı muhabbet dönüyor oyun dosyanızda herhangi bir azalma, artma ve değişiklik olduğu zaman ve IP muhabbetindende ban yiyebiliyorsunuz. Daha öncede hile kullanmadığı halde ban yiyenler bunun kanıtı.

Bazen güzel şeylerde oluyor. Hileciler hiç bir zaman hile yaptığını kabul etmezler. Belkide arkadaşın zoruna giden hileyi açıp daha oyuna giremeden ban yemiş olması

Bazen güzel şeylerde oluyor. Hileciler hiç bir zaman hile yaptığını kabul etmezler. Belkide arkadaşın zoruna giden hileyi açıp daha oyuna giremeden ban yemiş olması
Hiç kimse hile açmadığını size ispatlamak zorunda değil haksız yere banlanan insanlar oluyor yada oyun dosyasında yapılan değişiklerden dolayı. Biz yurtta oda da dört kişi oynuyoruz internetini değiştirip oyuna giren iki kişinin ban yemesi tesadüf olamaz heralde.

Kanıt benim sana yollamış olduğum resmi Valve bağlantısında.

IP'den dolayı bu zamana kadar kimse VAC yasağı almadı. Forumlarda işkembeden sallayan insan çok.

Yaklaşık 11 yıldır bu platformu kullanıyorum, daha bir sunucudan bile yasaklama almışlığım yok. Hile kullanmadan ban yedim diyenlerin %99'u yalan söylüyor. Hatalı verilen yasaklamalar da otomatik kaldırılıyor zaten.

İşte kanıtı;
https://www.google.com/amp/s/kotaku...istake-apologizes-with-free-left-4-dead-2/amp

Yanlış yasaklama alanın hem yasağı kaldırıldı, hem de özür babında L4D2 hediye edildi.

Hatalı yasaklama öyle bir kişiye denk gelmez. VAC sisteminin hata yapma olasılığı olsa da bu yok denecek kadar az meydana geliyor.

Son düzenleme:
Haksız yere aldıysan kalkardı. Kalkmadıysa demek ki bir sebebi var.

İlla senin hile kullanmış olman gerekmez. Hesap paylaşımı, telefon numarası paylaşımı, aile paylaşımı, güvenilir olmayan bilgisayarda oynamak, hesabını internet kafelerde kullanmak bile yasaklama almana sebep olabilecek faktörler. Tabii bunların ucu yine hileye çıkıyor.

Ama gel gelelim ki IP'den dolayı ban yeme ihtimalin sıfır. Bildiğin sıfır yani, ihtimalsiz.

Resmen diyorsun ki Hotspot kullanmaktan dolayo banlandım. Yok öyle bir şey.

Öyle olsaydı kardeşimin şu an 10 tane VAC yasağı olurdu. Kendisi sürekli böyle oynuyor çünkü.

oyun dosyanızda herhangi bir azalma, artma ve değişiklik olduğu zaman

Anlaşılan o ki, verdiğim resmi bağlantı yerine duymak ve görmek istediğin bilgileri rehber alıyorsun.

"VAC sistemi hileleri, hile imzalarını kullanarak sağlıklı bir şekilde belirler. Bir oyuncuyu diğer oyuncuya karşı üstün kılacak herhangi bir üçüncü parti değişiklik, hile veya uygun olmayan yazılım olarak sınıflandırılır ve VAC yasaklamasını harekete geçirir. Bu durum, oyunun dinamik bağlantı kütüphaneleri ve çalıştırılabilir dosyaları üzerinde yapılan değişiklikleri de içerir."

Dosya değişikliği hepsini kapsamıyor.

Son düzenleme:
Ben zaten hile kullanmadığımı bildiğim için yediğim banı ona bağlıyorum şuan ki hesabımda da oyuna girerken düşük güvenlik faktörü diyor belkide dediğiniz gibi aile paylaşımından vs. oldu bilemiyorum. Benim asıl sözüm yukarıda her VAC yiyen arkadaşı hile ile yargılayan arkadaşaydı.

Hileden banlanan sensin. Hile olmadığını ispatlamak sana düşer. Beni banlayan yok nedense hiç bir yerden. Tertemiz yıllardır oynuyorum.

Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar iade edebilirsin demişler ama malesef edemiyorum çünkü; oyunu satın aldım oynamadan vazgeçip iade ettim. ertesi gün ne de olsa indirimde alayım da dursun dedim. yükledim oyuna
Takim arkadasini falan mi oldurdun?
hayır solo girmiştim.
Valve ve Bluehole bu konuda hırçın ve vurdumduymazdır, ban açılır mı bilemiyorum. Yinede şansını denemeli ve biraz zorlamalısın.
ne kadar zorlasam da kesinlikle açılmayacak dediler. 3-4 gün falan bi onlar yazdı bi ben.
PUBG Battle Eye kullanıyor, daha önce Battle Eye kullanan bir oyundan ban yediysen PUBG ve tüm Battle Eye kullanan oyunlardan ban yersin.
Fortnite oynuyorum ve 1.5 yıl oldu hala ban yemedim?????
, post: 3738681, member: 237521"]Twitch'te PUBG partneri Türk yayıncılar var. Onlar yardım edebilir belki. İstediklerini banlatabiliyorlar. Tam tersini de yapabilirler herhalde şansını dene.[/QUOTE]
bana bir şekilde o kişilere ulaşmam için bi link falan atma şansın var mı? Lütfen...
Başta yazdıkların oyunları oynamadım ama fortnite ı oyun çıktığından beri oynuyorum hiç bir sıkıntı yok yani. Ayrıca oyunbozanlık derken? 1 oyun girdim sadece 12 dk sürdü ve 2 kill aldım kimseye bir şey yazmadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…