PUBG'de FPS Drop Sorunu

TC Hasan Daysal

Kilopat
Bilgisayarıma format attım pubgde fps drop yiyorum. Formattan önce böyle bi sıkıntı yoktu formattan sonra antivirüs pragramı kurdum. Onun dışında başka hiçbir şeyi değiştirmedim oyun oynanmaz hale gelmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerinizi belirtin.
Kardeşim formattan önce orta ayarlarda satabil 50 fps rahat alıyodum merak ettiğim virüs programı oyunu etkiler mi formattan önce virüs programı yoktu.formattan sonra kurdum fps yerlerde.
Driver booster kullandın mı o drop sebebi olabilir.
Evet kullanıyorum o hep vardı zaten sanmıyorum sıkıntı yapacağnı. Benim sorum virüs programı oyunu etkiler mi.

Kardeşim formattan önce orta ayarlarda satabil 50 fps rahat alıyodum merak ettiğim virüs programı oyunu etkiler mi formattan önce virüs programı yoktu.formattan sonra kurdum fps yerlerde.

Evet kullanıyorum o hep vardı zaten sanmıyorum sıkıntı yapacağnı. Benim sorum virüs programı oyunu etkiler mi.
Sisteminizi belirtin!

PUBG oyunu için 8 GB bellek yetersiz, takviye yaparsanız sorununuz büyük oranda çözülecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Takviye yapma imkanınız yoksa, oyun esnasında arka planda çalışan işlemleri azaltmaya çalışın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı