Daha fazla
İyi günler arkadaşlar. Sizden ciddi yorumlar bekliyorum ve konum biraz uzun olacak cevaplarsanız sevinirim. Öncelikle RAM mi SSD mi sorusunu bırakalım şuraya. Windows 10 kullanıcısıyım ve SSD'siz 1 TB 7200RPM WD HDD'm bulunmaktaydı. Daha öncelerde açtığım konu da var Windows 10 %100 disk kullanımı. Her neyse HDD'mi Vatan Bilgisayar'a verdim ve değiştireceklerini söylediler. Önümüzdeki 23 Kasım'da Black Friday indirimleri olacak ve bir sorum olacak. Öncelikle şunları da belirteyim bilgisayarımda 8 GB Ballistix 2666 MHz RAM bulunmakta ve bir zaman sonra PUBG'de HDD render yapmamaya başladı ve geç yüklenmeye başladı dokular yükleme ekranı vs. ben de çözümü SSD alıp oyunu SSD'nin içerisine kurmak gerektiğini düşünüyorum. Aynı zamanda Windows 10'u da SSD içine kuracağım. Paraşütle atladığım zaman mesela BootCamp atladım diyelim adamlar henüz paraşütü açmadan bile silahları görebiliyor ancak ben paraşütle yere indikten 5 saniye sonra yükleniyordu silahlar ve oraya atlarken de kasıntılar yaşıyor bilgisayar. Bunun nedeni RAM midir yoksa SSD mi almalıyım? Bir de şöyle bir problem olmaya başladı ben HDD'den kaynaklandığını düşünüyorum PUBG çöl haritasında uzaktan bir şehre bakınca oyun donmaya başlıyor ve 6x dürbün ile uzaktaki evlere bakınca yüklenmemiş olarak görünüyor. Eskiden böyle bir durum yoktu sonradan olmaya başladı. Benim kararım SSD'den yana siz ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?
Ekran kartı: GTX 1050 Ti OC
İşlemci: RYZEN 3 2200G yani sistemim oyun için gayet yeterli.
Umarım okursunuz ve sorunuma birlikte çözüm buluruz.
Ekran kartı: GTX 1050 Ti OC
İşlemci: RYZEN 3 2200G yani sistemim oyun için gayet yeterli.
Umarım okursunuz ve sorunuma birlikte çözüm buluruz.
Son düzenleyen: Moderatör: