SaviorAngel™
Hectopat
- Makaleler
- 2
1000 Saat bir oyun oynadıktan sonra sıkılmaman anormal olmalı.
Yayıncıların büyük çoğunluğu bu oyunu ticari amaç için oynuyor yani para kazanma amacı güttükleri için oyundan sıkılmış olsalar da oyunu bırakmıyorlar çünkü oyuna yeni oyuncular sürekli geliyor ve deneyimli oyunculardan tavsiyeler taktikler alıyorlar yayıncılarda para için yapıyorlar sevdikleri için değil.Anlamadığım yayıncılar falan nasıl 3000-5000 saat oynuyor?
Yayıncıların büyük çoğunluğu bu oyunu ticari amaç için oynuyor yani para kazanma amacı güttükleri için oyundan sıkılmış olsalar da oyunu bırakmıyorlar çünkü oyuna yeni oyuncular sürekli geliyor ve deneyimli oyunculardan tavsiyeler taktikler alıyorlar yayıncılarda para için yapıyorlar sevdikleri için değil.
Bu sisteme RTX 2080 Ti iyi gider.Ben tüm oyunlardan sıkıldım, o kadar sıkıldım ki baksana imzama ekran kartı bile yok.
Mobilde imzayı göremeyenler için;
Hediyen olursa neden olmasınBu sisteme RTX 2080 Ti iyi gider.
410 saatim var hala ilk günkü heyecanımla giriyorum oyuna. Ama arkadaşlar çok önemli böyle kafa dengi 3 kişiyle girince o kadar çok sarıyor ki. Kill almıyoruz oyunun buglarından ( evin içindeki dolaplara çıkma) yapıp milleti trollüyoruz çok zevkli oluyor arada hard takılıp cidden kill almaya oynuyoruz. Ya da pusarak 1. olmaya çalışıyoruz cidden bir sınırı yok bizim yaptıklarımızın o yüzden girdiğimde böyle her gün aynı oyunmuş öff diye girmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.