Helalol
Hectopat
Temmuz 2017 den beri oynuyorum o zamanda bunları yapıyorduk Zsuat yoktu o zamanlarZSuat var mesela![]()
Temmuz 2017 den beri oynuyorum o zamanda bunları yapıyorduk Zsuat yoktu o zamanlarZSuat var mesela![]()
1.5 Yıldır telefondan oynuyorduk. İmza'da ki sisteme girdim. Steam versiyonunu aldım. Fakat gel gelelim mobile göre steam çok zor. Bir de tek girip steam versiyonunu tam çözmeye çalışırken ölünce keyif kalmıyor. 4 kişi giriyorsun türk gelmiyor. 2-3 defa girdim. Sarmadı emülatör üzerinden mobile oynuyorum daha fazla kişi geliyor. Steam için sağlam arkadaşlar ve ortam önemli. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi direkt 1. olmaya odaklanırsa insan stres atmak yerine stres oluyor. Eğlenmeye bakmak lazım. Biz telden oynadığımızda eğleniyorduk. Şimdi sistem dizdim arkadaşların pc olmadığı gibi olsa da hakimiyet yok pc oyunlarına tek kaldım bir an![]()
Lite'ı da yükleyip bakın derim. Çoğu kez squata rastgele girdim ve eğlenceli maçlar yaptık. Hatta yabancılarla çat pat ingilizce konuşarak takım olmaya çalışmakta ayrı bir zevk. Tabi arkadaşlarla oynamak da keyifli.
Bu aralar pek giremiyorum üşeniyorum
Telden hiç oynamadım. Böyle oyunları telefonun ekranından oynamak bana hiç zevk vermiyor açıkçası. 1 2 kez emülatör kurup denedim o da pek olmadı. Lite'ı bir süre oynayıp Steam versiyonunu aldım. Birkaç kez girdim pek giremiyorum şu aralar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.