PUBG'den sıkılmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.5 Yıldır telefondan oynuyorduk. İmza'da ki sisteme girdim. Steam versiyonunu aldım. Fakat gel gelelim mobile göre steam çok zor. Bir de tek girip steam versiyonunu tam çözmeye çalışırken ölünce keyif kalmıyor. 4 kişi giriyorsun türk gelmiyor. 2-3 defa girdim. Sarmadı emülatör üzerinden mobile oynuyorum daha fazla kişi geliyor. Steam için sağlam arkadaşlar ve ortam önemli. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi direkt 1. olmaya odaklanırsa insan stres atmak yerine stres oluyor. Eğlenmeye bakmak lazım. Biz telden oynadığımızda eğleniyorduk. Şimdi sistem dizdim arkadaşların pc olmadığı gibi olsa da hakimiyet yok pc oyunlarına tek kaldım bir an :)

1.5 Yıldır telefondan oynuyorduk. İmza'da ki sisteme girdim. Steam versiyonunu aldım. Fakat gel gelelim mobile göre steam çok zor. Bir de tek girip steam versiyonunu tam çözmeye çalışırken ölünce keyif kalmıyor. 4 kişi giriyorsun türk gelmiyor. 2-3 defa girdim. Sarmadı emülatör üzerinden mobile oynuyorum daha fazla kişi geliyor. Steam için sağlam arkadaşlar ve ortam önemli. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi direkt 1. olmaya odaklanırsa insan stres atmak yerine stres oluyor. Eğlenmeye bakmak lazım. Biz telden oynadığımızda eğleniyorduk. Şimdi sistem dizdim arkadaşların pc olmadığı gibi olsa da hakimiyet yok pc oyunlarına tek kaldım bir an :)

Lite'ı da yükleyip bakın derim. Çoğu kez squata rastgele girdim ve eğlenceli maçlar yaptık. Hatta yabancılarla çat pat ingilizce konuşarak takım olmaya çalışmakta ayrı bir zevk. Tabi arkadaşlarla oynamak da keyifli.
Bu aralar pek giremiyorum üşeniyorum :)

Telden hiç oynamadım. Böyle oyunları telefonun ekranından oynamak bana hiç zevk vermiyor açıkçası. 1 2 kez emülatör kurup denedim o da pek olmadı. Lite'ı bir süre oynayıp Steam versiyonunu aldım. Birkaç kez girdim pek giremiyorum şu aralar.

Başka rekabetçi oyunlara da geçebilirsiniz. Önceden CS:GO oynardım ondan sonra Paladins'e sardım. Şu an Overwatch oynuyorum.

Benim için rekabetçi oyunların tadı bambaşka.

Lite'ı da yükleyip bakın derim. Çoğu kez squata rastgele girdim ve eğlenceli maçlar yaptık. Hatta yabancılarla çat pat ingilizce konuşarak takım olmaya çalışmakta ayrı bir zevk. Tabi arkadaşlarla oynamak da keyifli.
Bu aralar pek giremiyorum üşeniyorum :)

Telden hiç oynamadım. Böyle oyunları telefonun ekranından oynamak bana hiç zevk vermiyor açıkçası. 1 2 kez emülatör kurup denedim o da pek olmadı. Lite'ı bir süre oynayıp Steam versiyonunu aldım. Birkaç kez girdim pek giremiyorum şu aralar.

Gaming bilgisayar olmadığından telefonla oynuyorduk hocam :) Eşimle oynuyorum telefonda ve telefonda tüm arkadaşlarla oynayabiliyoruz. Ama arkadaşlarımızın bilgisayarları yok ve çok oyun sevmezler pc olarak :) Dolayısıyla ekip ruhu telefonda birleşiyordu :) Şimdi gaming bir sistem dizdim ayrıldım onlardan artık telefondan girmek dahi canım istemiyor :) Emülatör optimizasyon sıkıntılı fakat çok türk var hile de bir o kadar çok. Lite ise bilmiyorum birkaç kez denedim ama normal steam sürümüne alışmakta istiyorum açıkçası. Bakalım haftaya steam ile lite sürümünü denerim biraz hangisi sararsa artık :)

İyi bile oynamışsın. Ben 1-2 ay oynasam sıkılıyorum. O da sürekli değil arada bir oynamama rağmen. :D

Yine 1000 saati iyi devirmişsin. Bir ilerleyiş hissi vermediği için ben o kadar dayanamadım bile. Evet loot ve çatışma mekanikleri keyif veriyor ama o da bir yere kadar. Gözünü döndürüp hırsla 1. oluyorsun bir sonraki oyun hadi en baştan. Bu olay bana vaktimi boşa harcadığımı hissettiriyor. Bu yüzden Dota, CS gibi oyunları da oynayamıyorum. Bir başarma hissi uyandırmadığı için çabucak sıkıyor o tür oyunlar. Bir sonraki oyun herkesle aynı şekilde başlayacaksam bir önceki oyunu kazanmam bana ne kattı? Hiç. :D bilemiyorum belkide eskisi kadar vakit ayıramadığım için böyle hissediyorumdur. Elime geçen her oyunu oynardım önceleri. Şimdi fazlasıyla seçiciyim maalesef.

Metin2 bile daha keyifli şu oyundan bir arkadaşımdan duydum (bir arkadaş ekolü.) . Ne anlıyorsunuz zaten bende onu anlamıyorum. Uçaktan atıyorlar vurdun, vuruldun bitti. Sona kaldın kazandın. Ah gözünü sevdiğimin MMORPG kültürü bitti ya ona yanarım. Bu Shaiya Tr server kapanmasına tekabül ediyor. En ünlü olduğu yıllarda MMORPG tavan yaptığı yıllardı...2012- 2014 diyebiliriz. Sonra zaten her şey çirkinleşti.

Tek başına giriyorsan sıkılırsın muhtemelen duo veya team girince keyfi ayrı oluyor özellikle arkadaş grubun varsa ben soloda iken 1-2 oyun atıp çıkıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı