PUBG'den sıkılmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

292469

Megapat
Makaleler
5
Merhabalar. Oyunu 1000 saat oynadım yaz kış demeden para attım falan falan. Neden sıkıldığımı bilmiyorum. Arada bir oynuyorum ama eskisi gibi değil. Oynamak istiyorum olmuyor. Böyle tam heves ediyorum oynayacağım indirimde oyunu alan yeni oyunculara ölüyorum(pustukları için). Bu aralar Dead by Daylight, 13TH Friday gibi oyunlara sardım neden bunu da bilmiyorum😣. Neden sıkılıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben tüm oyunlardan sıkıldım, o kadar sıkıldım ki baksana imzama ekran kartı bile yok.

Mobilde imzayı göremeyenler için;
ASUS Z390-PRO GAMING / INTEL I5-9600K / KINGSTONE HYPERX 3200MHZ 16GB(2*8) / SAMSUNG 970 EVO PLUS 265GB / AEROCOOL KCAS 600WATT / AEROCOOL CYLON / LOGITECH G213 / LOGITECH G300S / LOGITECH Z213 / LG 34WK650

CS:GO tavsiye ederim hocam, 6.000 saate gidiyorum hala sıkılmadım. :)

1000 Saat oynamışsınız normal. Ben de indirdim fakat eski ekibim dağıldığı veya bıraktığı için oynayasım gelmiyor. 2018 yazında saatlerce keyif alarak oynayabiliyorduk. Sizde de ekip eksikliği olabilir.

Ben tüm oyunlardan sıkıldım, o kadar sıkıldım ki baksana imzama ekran kartı bile yok.

Mobilde imzayı göremeyenler için;
Umarım bende sıkılırım birgün. Bağımlıymışım gibi hissediyorum bazen. Ama yapacak başka birşey de yok. (uyumaktan başka)
CS:GO tavsiye ederim hocam, 6.000 saate gidiyorum hala sıkılmadım. :)
CS'de de 300 saatim var sanırım. Oynasam oynuyorum saatlerce ama zevk vermiyor. İndirimlerde BF1 ve R6 aldım, BF1'den çok ümitliyim. Hadi hayırlısı bakalım.
1000 Saat oynamışsınız normal. Ben de indirdim fakat eski ekibim dağıldığı veya bıraktığı için oynayasım gelmiyor. 2018 yazında saatlerce keyif alarak oynayabiliyorduk. Sizde de ekip eksikliği olabilir.
Haklısınız. Ben de 750 saat falan Arap, Ruski demeden hepsiyle Squad falan girdim. Arkadaşlarla 250-300 saat falan oynadım. Arada yine oynuyoruz ama tat yok

Merhabalar. Oyunu 1000 saat oynadım yaz kış demeden para attım falan falan. Neden sıkıldığımı bilmiyorum. Arada bir oynuyorum ama eskisi gibi değil. Oynamak istiyorum olmuyor. Böyle tam heves ediyorum oynayacağım indirimde oyunu alan yeni oyunculara ölüyorum(pustukları için). Bu aralar Dead by Daylight, 13TH Friday gibi oyunlara sardım neden bunu da bilmiyorum😣. Neden sıkılıyorum?
Tadı kaçmış ve bayatlamış bir oyun bence artık PUBG kojimanın dediği gibi “En kolay para kazanma yolu, insanları birbirlerini vurmaya çalıştıkları bir adaya attığınız bir oyun yapmak.
Kojima(Kaliteli oyunların efsane ismi)

1000 saat oynasam beni de bayar artık. Farklı taz oyunlara yönelin, sürekli ağaç diplerine, çimlere, betonlara pusan kanser hücrelerinden ben bıkmış durumdayım ne anlıyorlar bilmiyorum.
Anlamadığım yayıncılar falan nasıl 3000-5000 saat oynuyor?

Eğer yeterince iyi değilsen sıkılırsın. Hep aynı kısır döngü PUBG için o yüzden hiç oynamadım. Tarzım değildi belkide. Ama lanet olası LOL sezon 2 den beri bağımlısıydım. Şimdi arada sırada giriyorum.

Single oyunlar daha iyi, ya da hayal dünyalarından çıkıp gerçek hayatta bir spor aktivitesi yapmanı tavsiye edebilirim.

Eğer yeterince iyi değilsen sıkılırsın. Hep aynı kısır döngü PUBG için o yüzden hiç oynamadım. Tarzım değildi belkide. Ama lanet olası LOL sezon 2 den beri bağımlısıydım. Şimdi arada sırada giriyorum.
1000 saat oynayınca bir el alışkanlığın oluyor. 8-10 kill alıyorum 5 maçta bir ama ne bileyim sıkılıyorum, daralıyorum, isyan ediyorum isyan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı