Puff Bar patlar mı?

Onur6476

Hectopat
Daha fazla  
Selam, geçenlerde bir arkadaşım bana hediye olarak puff bar almış, ben de kullanmaya korkuyorum patlar falan diye çünkü bir ara haberlerde görmüştüm e sigaranın patladığını. Yani patlar mı, bir şey olur mu? Kullananlar memnun mu? Artık kullanmak istiyorum kenarda öyle duruyor.

Selam, geçenlerde bir arkadaşım bana hediye olarak puff bar almış, ben de kullanmaya korkuyorum patlar falan diye çünkü bir ara haberlerde görmüştüm e sigaranın patladığını. Yani patlar mı, bir şey olur mu? Kullananlar memnun mu? Artık kullanmak istiyorum kenarda öyle duruyor.

Orijinal olduğu sürece sıkıntı yok.
Sorgulama kodu varsa.

Orjinali bilmem ama elektrikle temas eden her şey patlayabilir. Ama genelde riskleri azdır ki maalesef puffbar ve elektronik sigaralar öyle değil. Şarj edilen elektrik akımı fazla ısınırsa patlayabilir. Şarjda patlama tehlikesi daha çoktur ama aynı zamanda bu şarjda olmadığı durum içinde geçerlidir. Puff çok ısınır veya şarjdaki arıza yüzünden yanlışlıkla ağzınıza elektrik verir ise ağzınızda bile patlayabilir. Bunun için her şeyin orijinalini alın. Aşırı ısınırsa da bilin ki patlayacaktır. Hemen ağzınızdan veya şarjdan bırakın ve teknik yardım alın.

Elektronik pilleri farklidir o puffun içindeki pil zaten patlamaz diyelim ki patladı ki buna patlamak da denmez yanmak denir dışarıdaki kısmı patlatmaya o pilin gücü yetmez zaten 3 gün sonra bitecek şekilde o piller elektronik bizleri güçlü ve defalarca doldurulabilen pillerdor o yüzden kalitesiz olup bir de patlarsa tehlikeli olur ama puff bar için endişelenmeyin.

Elektronik pilleri farklidir o puffun içindeki pil zaten patlamaz diyelim ki patladı ki buna patlamak da denmez yanmak denir dışarıdaki kısmı patlatmaya o pilin gücü yetmez zaten 3 gün sonra bitecek şekilde o piller elektronik bizleri güçlü ve defalarca doldurulabilen pillerdor o yüzden kalitesiz olup bir de patlarsa tehlikeli olur ama puff bar için endişelenmeyin.
Kullan at denilen puff barlar var. Pilleri kendileri gibi kullan at. Pilleri doldurulmaya uygun olmadığı için yüksek ihtimal ya yanar ya patlar. İkiside olmazsa "Aha lan şarj oldu bi çekeyim" dediğiniz an bir çekişte ağzınızda patlar. Şarjlılarda da pek değişmez. Orjinal değilse piller batarya mantığıyla çalışır. Kalitesiz ise o pil akım dolaşımında denge kaybı yaşar ve aşırı akım çeker. Pil buna dayanamayacağı için patlar. Ama dediğiniz gibi elektronik piller çok farklı. Patlaması maks. yüzünüzde duman izi çıkartır oda yıkayınca geçer. Çoğu puff kullan at oluyor o yüzden elektrikle temasa sokmadıkça patlamaz zaten.

Kullan at denilen puff barlar var. Pilleri kendileri gibi kullan at. Pilleri doldurulmaya uygun olmadığı için yüksek ihtimal ya yanar ya patlar. İkisi de olmazsa "aha lan şarj oldu bir çekeyim" dediğiniz an bir çekişte ağzınızda patlar. Şarjlılarda da pek değişmez. Orijinal değilse piller batarya mantığıyla çalışır. Kalitesiz ise o pil akım dolaşımında denge kaybı yaşar ve aşırı akım çeker. Pil buna dayanamayacağı için patlar. Ama dediğiniz gibi elektronik piller çok farklı. Patlaması maksimum yüzünüzde duman izi çıkartır oda yıkayınca geçer. Çoğu puff kullan at oluyor o yüzden elektrikle temasa sokmadıkça patlamaz zaten.

Aynen öyle korkulacak bir durum değil disposable pod pillerinin yanması elektronik pilleri gibi yıkıcı etkileri olmaz ki ben bir sürü iyi ya da kötü puff markası denedim bazıları güzel bazıları kalitesizdi ama hepsinde pilim şarjı bittiği için attım hiçbiri patlamadı.

Aynen öyle korkulacak bir durum değil disposable pod pillerinin yanması elektronik pilleri gibi yıkıcı etkileri olmaz ki ben bir sürü iyi ya da kötü puff markası denedim bazıları güzel bazıları kalitesizdi ama hepsinde pilim şarjı bittiği için attım hiçbiri patlamadı.
Hocam bir de şarjlıları deneyin aynı şekil. Dediğiniz piller zaten elektrikle temas etmiyor. Ama şarjlı olanlar riskli eğer denemeyi seviyorsanız önlemlerinizi alarak bir bakın derim. Ama patlama tehlikesi yarı yarıda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı