Pulse Jet yapımı

Ölmez sağ kalırda, denemeye cesaretimi toplarsam, yazarım. Ya, kolonya bidonda patlamaz değil mi hocam ya? Yani alev bidona girmez değil mi? Bidona delik açsam, bidonun basıncı azalır mı? Aklımda 1 milyon soru...
Bidonu ateşe yaklaştırmayacağını umuyorum zaten:) Küçük bir kapla dökerek denemeler yaparsın.

@painkiller tamam hocam. Şu enjektöre tel lehimleyeyim, yoksa motorun içine düşecek. Sonra ağzı açık kaba koyar denerim. :) Çalışmasını çok istiyorum.
Kısmet bakalım deneyeceğiz bol bol:) En son mesajı ben yazayım ki başka bir şey yazarsan bana bildirim gelsin;)

Denedim, ama sadece süpürgeyle çektiğim zaman egzozdan alev geldi. Sürekli olarak alev gelmedi. Gaz kullansam sürekli kendini yeniler mi?
Hava sürekli akacak ki alev devam etsin. Adamlar o videoda boşuna mı kompresörü bağlı tuttular düzeneğe. Mecbur hava da yakıt da sürekli akacak.

Hocam kompresör dediğiniz şey, huniye benzeyen parça mı acaba? Yakıtı tam stabil olarak veremedik ama geldi yani. Alev hiç sönmedi. Benim yaptırdığım motorun içi bomboş. Kompresör v.s yok. Sadece yanma odası ve egzoz var. Yanma odasından egzoza geçerken daralıyor işte.

Bu arada düzenleme : Çüş Exapat olmuşsunuz. O ne yahu?

Son düzenleme:
Hocam kompresör dediğiniz şey, huniye benzeyen parça mı acaba?
Kompresör derken yani içeri hava üfleyen veya içerden havayı emen bir cihaz manasında dedim.
Alev hiç sönmedi.
Alev sönmediyse güzel. Demek ki içerdeki hava yeterli yanma için. Yakıt düzeni ve hava üflemesini ayarlarsak bence egzozdan püskürme alabiliriz demektir artık:)
Bu arada düzenleme: Çüş Exapat olmuşsunuz. O ne yahu?
Eyvallah dostum. Geçen farkettim ben de🤣 Bir tek Süper Moderatör'ken orası dikkatimi çekmişti malum mavi renkli olduğundan:) Başkası olunca zaten bildirim falan gelmeyince kendi kendine akmış orası:)

Evet hocam, yeterince hava alıyor. Arkadan süpürgeyle çekmezsem havayı sadece içeride soba gibi yanıyor. Çekersem, alevin akışını görebiliyorum. Tabii, süpürge ısınıyor, o da cabası. :) Gaz kullandığımda, süpürge gazı çekecek. Süpürge yanar mı acaba? :D

Gaz kullandığımda, süpürge gazı çekecek. Süpürge yanar mı acaba?:D
Umarım süpürgeyi egzoza dayamıyorsundur🤣 Egzoza dayanırsan süpürge tabii ki alev alır. Yanlardaki hava deliklerini niye çizdik biz oraya planda:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı