Pulse Jet yapımı

Ne demek elektrik? :( Fön ile devam ederim ama, eğer içerisine blade sistemi yaparsam, oluşan alev ile kendi kendine dönmeye devam etmeyecek mi? Turbojetler böyle çalışıyordu ama. :( Yoksa, Turbojetler'in fan sistemi elektrikle mi dönüyor?
Ne kadar vakum yaparak kendini idare edecek bilemiyoruz ki. Belki işe yarar denemekte fayda var. Turbojet motorlarda tonla yardımcı sistem var bladeleri döndüren. O kadar kapsamlı yaparsak zaten General Electrics ile kapışır seviyeye geliriz:)

Peki hocam, dün motoru vermiştim, bugün fan bulamamış, yarın alacağım. Sonucu deneyip yazarım. :)
Hadi bakalım daha ne kadar geliştirebileceğiz el birliği ve kısıtlı imkanlarla:)

Herhalde 2-3 kilo itiş sağlarız. Aslında bu bile çok. :) Ama anladım, kolonya ile olacak iş değil. 🤣
Bence şu anki hali bile çok iyi kolonya ile ama ben sana başında demiştim zaten yetersiz kalacak diye🤣

Hocam şundan korkuyorum, dünden önce denediğimde alev, kolonya şişesinin içine gitti, "püüst" etti, sonra söndü. Aynı şey tüpe olursa, patlamaz mı? Alev nasıl geri döndü?
Sen anladığım kadarıyla düzeneğin dibinden sıkıyorsun. biraz uzaktan yapman gerekiyor bunu. Yoksa alev şişenin içine kaçar direkt. Gaz işine girme henüz. Daha sistem o kadar güvenli değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı