PWM fanların hızları değişmiyor

Hocam PSU'dan direkt gelen yok. Bu kablo tam size göre. Bununla isterseniz düşük devirde bile çalıştırabilirsiniz.
.

Hocam PSU'dan direkt gelen yok. Bu kablo tam size göre. Bununla isterseniz düşük devirde bile çalıştırabilirsiniz.
.
şimdi anladım tamam da bu eksoz fanını nasıl calıstıracagım ben hepsının hızlı calısması ıcın

Hocam şimdilik fazla oynamayın. Bırakın çalışsınlar. Dediğim kabloyu alıp egzoz fanının bağlantısını ayırırsınız.

Hocam şimdilik fazla oynamayın. Bırakın çalışsınlar. Dediğim kabloyu alıp egzoz fanının bağlantısını ayırırsınız.
ozaman yarın alayım kabloyu ben eksoz fanını psu ya baglayım dırek ama coklayıca pwm fan dıye bır kablo var onu takınca yavaslıyor oda kontrolcuden gelıp fan1-fan2-fan3-fan4- yazan gırıslere gelıyor o pwm fan yazan kabloyumu takacagım dırek psu ya ?

Hocam benim attığım kabloyu soruyorsanız zaten PSU'dan farklı bir kablo takamazsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı