PWM fanların hızları değişmiyor

Dosya Ekleri

• EKSOZ FAN GİRİŞİ.jpg
    EKSOZ FAN GİRİŞİ.jpg
    194,7 KB · Görüntüleme: 29
  • FANLARI YAVASLATAN KABLO.jpg
    FANLARI YAVASLATAN KABLO.jpg
    143,7 KB · Görüntüleme: 35
  • PWM FAN GİRİŞİ.jpg
    PWM FAN GİRİŞİ.jpg
    187,2 KB · Görüntüleme: 28
Hocam PWM sizin fan deviri için ayar yapmanızı sağlayan yer. Bunu çıkarınca fanlar son hız çalışır. Sadece bunu çıkarıp deneyin. Bu işlemi yaparken PC kapalı olsun. Daha sonra kablo gelince sadece egzoz fanını ayırıp PWM kablosunu takarsanız.

Hocam PWM sizin fan deviri için ayar yapmanızı sağlayan yer. Bunu çıkarınca fanlar son hız çalışır. Sadece bunu çıkarıp deneyin. Bu işlemi yaparken PC kapalı olsun. Daha sonra kablo gelince sadece egzoz fanını ayırıp PWM kablosunu takarsanız.
tamam pwm o işe yarıyor
yükseltiyorum biostan neden hızlanmıyor ?
yanı eksoz fanını ayırınca sorun duzelecekmı ?
bide şöyle birşey var o kabloyu cıkardıgım zaman bıostan hızlaı oynadıgım zaman fanların hızı degişiyor ama

Hocam o zaman fanlar veya çoklayıcı uyumsuzluk yapıyor olabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Öyle gözüküyor.
anladım bu kadar saat yardımcı oldunuz gerçekten teşekkür ederim minettarım size.
numara flan olsaydı daha detaylı konuşulurdu saglık olsun .
Öyle gözüküyor.
hocam iyi günler geçen zamanda açtıgımız pwm fan konusu hakkkında bılgı amaçlı yazdım ,
anakarttan gelen fan çoklayıcısına bütün fanları bağladım pwm fan coklayısını iptal ettim biostan hala fan hızlarını yonetebiliyorum ve fanlar aynı hızlarda calısıyıor yani bu durumda çoklayıcıda bir sorun var galibaaa ..

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı