Umut.Allper Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 379 Çözümler 2 21 Şubat 2021 #1 Hesap makinesi gibi proje önerileri beklemiyorum. Mesela PHP'ye admin paneli yaparak girmiştim. Öyle bir şeyler istiyorum.
Hesap makinesi gibi proje önerileri beklemiyorum. Mesela PHP'ye admin paneli yaparak girmiştim. Öyle bir şeyler istiyorum.
A Ali998 Centipat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #2 Çok kolay ama zor gibi duran bir proje var, Yüz algılama. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Çok kolay ama zor gibi duran bir proje var, Yüz algılama. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 21 Şubat 2021 #3 Ali998 dedi: Çok kolay ama zor gibi duran bir proje var, Yüz algılama. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kütüphane kullanırsan tabi basit. En zevklisi kendin yapman. Artı 0 Eksi
Ali998 dedi: Çok kolay ama zor gibi duran bir proje var, Yüz algılama. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kütüphane kullanırsan tabi basit. En zevklisi kendin yapman.
A Ali998 Centipat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #4 Programming Language dedi: Kütüphane kullanırsan tabi basit. En zevklisi kendin yapman. Genişletmek için tıkla... Tabii, ama yeni başlayan adama kendin yap diyemezsin. Artı 0 Eksi
Programming Language dedi: Kütüphane kullanırsan tabi basit. En zevklisi kendin yapman. Genişletmek için tıkla... Tabii, ama yeni başlayan adama kendin yap diyemezsin.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 21 Şubat 2021 #5 Ali998 dedi: Tabii, ama yeni başlayan adama kendin yap diyemezsin. Genişletmek için tıkla... İşte sorun bu ya. Arkadaş demek ki halen kendini tamamlayamamış. Yoksa zaten kendi yolunu bulabilirdi. Artı 0 Eksi
Ali998 dedi: Tabii, ama yeni başlayan adama kendin yap diyemezsin. Genişletmek için tıkla... İşte sorun bu ya. Arkadaş demek ki halen kendini tamamlayamamış. Yoksa zaten kendi yolunu bulabilirdi.