Python Python ile mi devam etmeliyim yoksa başka bir dile mi geçmeliyim?

Olmayacak. Sizden başka kimsenin kullanmayacağı bir programa çok fazla vakit harcamış olacaksınız. Hem de ileride çoğunlukla basit işler dışında kullanmayacağınız bir dille, yöntemle yapmış olacaksınız.

Akıl veriyorum işte. Okuluna çalış. Çankaya üniversitesi niye? Neden Ankara üniversitesi, ODTÜ değil?
Programlamaya başlayan neredeyse herkesin yaptığı bir hatayı yapıyorsun. Olayı dil öğrenmek sanıyorsun. Dil araç. Kötü bir örnek olack ama iyi bir ticaret adamı olduğunu düşün. Farklı ülkelerle rahatça iletişim kurup onları ikna etmek için onların dilini öğreniyorsun. Olay bu.

Hocam iyi güzel diyorsunuz da beni cidden büyük bir bilinmezlik içerisinde bırakıyorsunuz, ben sürekli ders çalışan bir robot değilim 16 yaşında bir gencim zaten vaktim bolken neden sevdiğim şeyi öğrenirken aynı zamanada eğlenmeyeyim, maksimum 2 günümü alacak bir mini textrpgden bahsediyorum üstüne Python öğrennme sebebim zaten yazılıma yeni başlayan biri olmam. Eklemem gerekirse Game development istediğime karar kıldım.
Unreal Engine'in başlangıç için hem çok kompleks hem de bilgisayarım için oldukça zorlayıcı olduğunu söylediler, ve şu an da ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı