Python'a nasıl devam edilmeli?

805079

Centipat
Merhaba. Evde bir kitap vardı başlangıç seviyyede Python öğretiyordu. Ben de kitabın yarısına geldim. Ama kitabın devamı çok sıkıcı ve boş. Șu anda nereden devam etmeliyim?

Merhaba. Evde bir kitap vardı başlangıç seviyyede Python öğretiyordu. Ben de kitabın yarısına geldim. Ama kitabın devamı çok sıkıcı ve boş. Șu anda nereden devam etmeliyim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video daki bilgileri biliyormusunuz.

Btk akademide ücretsiz kurslar var onlara bakmanı öneririm. Sadık Turan hocanın anlattığı kapsamlı Python kursu var, ilerlediğin yere kadar gel sonrasına devam et. Ayrıca kitap boş iş kodlama vs. kitaptan öğrenilmez (bence).

Bir eğitimi yarıda bırakmanı tavsiye etmem. "Sıkıcı ve boş" derken neyi kastediyorsun, yanlış şekilde mi anlatılıyor veya anlaşılmıyor mu? Şu ana kadar kitaptan bitirdiğin ve bolca projeyle uygulamaya döktüğün konu başlıkları neler, kitapta yarıda bıraktığın konu başlıkları neler?

Temelleri öğrenirken eğitim değiştirmek iyi bir fikir değildir. Çünkü her hocanın konuyu anlatımı, hangi daldan hangi dala atladığı ve hangi sırayla anlattığı kendine has. Bir anda çok verimsiz bir durumun içinde kalabilirsin.

Eğer eğitimi değiştirmek zorundaysan neleri bildiğini iyi tahlil et ve kaliteli bir başka eğitimin aynı yerinden devam et. Seçtiğin eğitimde kitapta görmediğin yerler varsa onları atlama, önce onları tamamla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı