Merhaba. Evde bir kitap vardı başlangıç seviyyede Python öğretiyordu. Ben de kitabın yarısına geldim. Ama kitabın devamı çok sıkıcı ve boş. Șu anda nereden devam etmeliyim?
Bu video daki bilgileri biliyormusunuz.
Online ders alabilirsiniz.Geç cevap verdiğim için özür dilerim. Evet hocam hepsini biliyorum.
Nereden ve nasıl?Online ders alabilirsiniz.
İnt de kurslar var.Nereden ve nasıl?
Olabilir.Medium seviye kurslar mı almalıyım?
Btk akademide ücretsiz kurslar var onlara bakmanı öneririm. Sadık Turan hocanın anlattığı kapsamlı Python kursu var, ilerlediğin yere kadar gel sonrasına devam et. Ayrıca kitap boş iş kodlama vs. kitaptan öğrenilmez (bence).Merhaba. Evde bir kitap vardı başlangıç seviyyede Python öğretiyordu. Ben de kitabın yarısına geldim. Ama kitabın devamı çok sıkıcı ve boş. Șu anda nereden devam etmeliyim?
Bir eğitimi yarıda bırakmanı tavsiye etmem. "Sıkıcı ve boş" derken neyi kastediyorsun, yanlış şekilde mi anlatılıyor veya anlaşılmıyor mu? Şu ana kadar kitaptan bitirdiğin ve bolca projeyle uygulamaya döktüğün konu başlıkları neler, kitapta yarıda bıraktığın konu başlıkları neler?Merhaba. Evde bir kitap vardı başlangıç seviyyede Python öğretiyordu. Ben de kitabın yarısına geldim. Ama kitabın devamı çok sıkıcı ve boş. Șu anda nereden devam etmeliyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.