Bence C++ daha mantıklı. Çünkü masaüstü uygulaması geliştirilebilir. Üstelik Unreal Engine kullanabilirsiniz.
Evet Windows için. Diğer sistemlere yapmayı düşünmüyorum.Bilgisayar için derken, Windows masaüstü uygulamalarını kastediyorsanız C# uygun olabilir.
Oyun yapmak istemiyorum. Kafam karıştı. C++ mı C# mi?Bence C++ daha mantıklı. Çünkü masaüstü uygulaması geliştirilebilir. Üstelik Unreal Engine kullanabilirsiniz.
Planlarınız nedir o zaman? Söyleyin de ona göre yazılım dili önerelim. Her dilin kendine has özellikleri var.Evet Windows için. Diğer sistemlere yapmayı düşünmüyorum.
Oyun yapmak istemiyorum. Kafam karıştı. C++ mı C# mi?
Windows için program geliştirme. Belki Aida gibi bir şey, ya da bir not uygulaması o tarz şeyler.Planlarınız nedir o zaman? Söyleyin de ona göre yazılım dili önerelim. Her dilin kendine has özellikleri var.
Python veri görselleştirme de iyidir ve öğrenmesi kolaydır. C++ kullanım alanı çok geniştir. Java hem web geliştirme kısmında hem script konusunda işe yarıyor.
Hocam bildirim gelmemiş kusura bakmayın. Windows için program yazmak istiyorum.Android'e mi olacak IOS'a mı? Windows programı mı web sayfası mı? İsteğinize göre öğrenmeniz doğru olur yoksa işinize yaramaz.
Sizin için C# uygun görünüyor ama daha bilgili kişilerin tavsiyelerini dinleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.