Q6600 ile R7 260X Darboğaz Yapar mı?

Yapmaz diyorsunuzda niye GT420'de bile CPU kullanımı tavan yapıyor?
@Recep Baltaş abicim yardımcı olabilir misin? Hala sorunum devam etmekte.

Her dostum, bana yardım edebilecek birileri yok mu?

Hala bu sorunla ugraşıyorum :/

Recep Baltaş E7200 işlemciye GTX 750Tİ darboğaz yapabilir demişti bende çok araştırdım evet darboğaz yapıyor çünkü son teknolojileri kullanmıyor çekirdek hızları yüksek olsa bile. R7 260X dengi sayılır. İşlemciye yük bindiği an ani FPS düşüşleri kasmalar başlar.

Tamam, R7 260X'e darboğaz yapması önemli değilde, ben bu sorunu GT420 giriş seviyesi bile olmayan ekran kartıyla sorun yaşıyorum.

Bana sorarsan Ram'in yetmiyor. Core 2 Quad işlemciler darboğaz yapmaz. Neredeyse i5 kalitesi ve seviyesinde işlemciler bunlar. Afterburner'dan kullanımda olan toplam belleğin parametresini aç oyundayken. Orada göreceksin 3.8-3.9 civarlarında takıldığını. Nereden anladın dersen; Windows 8.1 kullanıyorsun ve sadece oyunun kullandığı hafıza 500Mb civarında gözüküyor fotoğrafta. Bu nereden baksan 3.5-4Gb Ram kullanımı demektir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı