Q8300 sistem ekran kartı önerisi

Merhaba, bilgisayarıma ekran kartı alacağım. PC bilgilerimin bir önemi yok ama söyleyeyim.

Intel Core 2 Quad Q8300.
6 GB RAM.
Gigabyte GA-G41MT-ES2l
350W PSU.

Şimdi ben kendime ikinci el bir GT 1030 almayı düşündüm. Ama bazı ekran kartlarının üstünde "ASUS, Gigabyte, MSI" gibi markalar var. Bunlar ne oluyor? Özellikleri aynı ama farklı markalar var üzerlerinde. MSI falan almak daha iyi mi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayarıma ekran kartı alacağım. PC bilgilerimin bir önemi yok ama söyleyeyim.

Intel Core 2 Quad Q8300.
6 GB RAM.
Gigabyte GA-G41MT-ES2l
350W PSU.

Şimdi ben kendime ikinci el bir GT 1030 almayı düşündüm. Ama bazı ekran kartlarının üstünde "ASUS, Gigabyte, MSI" gibi markalar var. Bunlar ne oluyor? Özellikleri aynı ama farklı markalar var üzerlerinde. MSI falan almak daha iyi mi olur?

Sadece soğutma farkı oluyor. Ha bir de OC modeller var biraz daha performanslı oluyorlar.

GTX 660 veya GTX 750Ti öneririm 2. el.

GT 1030 yada GTX 750 en ucuzunu alın direk.
GT 1030 almayı düşünüyorum. Birisi bana dedi ki ekran kartı fiyatları düşüyor. 15 gün sonra alıcağım. Biraz daha biriktirip sıfır almayı planladım. Doğru düzgün ikinci el bulamadım. Sizce ekran kartı fiyatları 15 gün içinde düşer mi ? Düşerse ne kadarlık bir düşüş olur ?

Peki hangi markadan almalıyım bu ekran kartında? MSI iyi diyordu bir arkadaş. OC olup olmadığını nasıl anlıyacağım?

OC ise OC model olarak yazar. Marka olarak fark etmez ama fanlı modeller fanlız modellere göre daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı